Acer je oficiálním partnerem Ducati

25. 1. 2011 18:03    Rubrika: Tiskové zprávy

Acer je oficiálním partnerem Ducati

Společnost Acer oznámila, že podepsala smlouvu s Ducati Corse, podle níž se stane oficiálním partnerem slavného výrobce motocyklů.

Stejně jako všechny týmy chce i Ducati dosáhnout ve sportovních soutěžích nejvyšších úspěchů, a proto klade největší důraz především na týmovou spolupráci, nasazení, kontinuitu, flexibilitu a vytrvalost, avšak současně vytváří dostatečný prostor i pro uplatnění každého jednotlivce. Také společnost Acer, která dlouhodobě a soustavně podporuje světový sport a především motorismus, založila svůj úspěch a trvalý růst na stejných hodnotách.

Proslulá italská značka Ducati se poprvé představila na závodech MotoGP v roce 2003 a rychle se zařadila mezi nejúspěšnější stáje.

Podobnost mezi společnostmi Acer a Ducati Racing je nepřehlédnutelná.
Obě společnosti motivuje vášeň pro nejvyšší výkony a dokonalost, oddanost a odhodlání dosáhnout nových cílů, ochota hledat neprošlapané cesty a investovat do inovací.

„Acer i Ducati dokázaly, že týmová spolupráce a soutěživý duch mohou proměnit ambiciózní cíle v konkrétní výsledky," prohlásil Gianpiero Morbello, vicepresident společnosti pro marketing a značku skupiny Acer. „Rozhodli jsme se uzavřít toto významné nové partnerství, protože jsme přesvědčení, že spojení obou značek bude přínosem pro společnost Acer a posílí její postavení ve světovém motoristickém sportu.“

„Smlouva se společností Acer pro nás představuje splnění důležitého cíle,” prohlásil Filippo Preziosi, generální ředitel Ducati Corse. „Acer je partner, který dokáže nejen poskytnout spolehlivé a velmi výkonné systémy, ale má i velké zkušenosti ze závodů. Tato smlouva nám tedy umožňuje dosáhnout obou cílů – v oblasti řešení náročných projektů zaměřených na technický vývoj i v neméně obtížné oblasti zkoumání dynamických účinků závodní trati.“

Smlouva, která je zatím uzavřena na dva roky, zahrnuje dodávky hardware včetně značkových klientských stanic Acer a serverů Gateway. Díky řešení Acer a Gateway bude moci Ducati využívat nejmodernější a nejefektivnější systémy pro konstrukci motorů v 3D CAD, počítače s vysokým výkonem pro simulaci dynamiky tekutin a také vysoce výkonná mobilní zařízení určená pro analýzu telemetrických dat.

Partnerství mezi dvěma dynamickými a inovativními značkami, jako jsou Acer a Ducati, může přinést pouze úspěch a představuje pro obě společnosti záruku vynikajících výsledků.