ASUS Eee PC 1015PW - netbook pro dámy

27. 1. 2011 21:47    Rubrika: Tiskové zprávy

Netbook pro dámy s výdrží 10 hodin

ASUS Eee PC 1015PW - netbook pro dámy

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

ASUS představil stylový netbook Eee PC 1015PW, jehož štíhlý design ve tvaru mořské lastury podtrhuje plastický zvlněný povrch. Elegance a smyslnost se ženám nikdy neomrzí, a proto ASUS přišel hned se třemi barevnými provedeními netbooku - purpurovou, zlatou a růžovou. Ve spojení s ergonomickou klávesnicí, velkým touchpadem, 10“ displejem s LED podsvícením a výdrží na baterie až 10 hodin se jedná o ideálního společníka doma i na cestách. Netbook se začne prodávat na českém trhu začátkem března za 8 499 Kč s DPH.

Netbook Eee PC 1015PW pohání dvoujádrový procesor Intel Atom N550, jenž zajišťuje dostatek výkonu pro každodenní práci. Navzdory malým rozměrům zvládne počítač bez nabíjení pracovat až 10 hodin. Svůj podíl na tom má důmyslný systém napájení ASUS Super Hybrid Engine.
Novinka váží pouhých 1,25 kg, takže je ideální pro práci na cestách. Nechybí bohaté možnosti připojení včetně Wi-Fi 802.11b/g/n a Bluetooth 3.0, které se dají využít například v oblíbené kavárně. Navíc je k dispozici ASUS Express Gate – integrovaný operační systém, který zprostředkuje okamžitý přístup k e-mailům a prohlížení webových stránek – a také funkce ASUS Access, jež umožňuje pohodlně a bezpečně ukládat soubory či zálohovat důležitá data on-line.

Tiskové zprávy

Diskuse