Samsung GALAXY family s operačním systémem Android

27. 1. 2011 11:16    Rubrika: Tiskové zprávy

Sdílejte radost ze svého života se Samsung GALAXY family

Samsung GALAXY family s operačním systémem Android

Samsung rozšiřuje možnosti zážitků s chytrými telefony - představuje čtyři nové smartphony z GALAXY family s operačním systémem Android

Samsung Electronics Co., Ltd., přední výrobce mobilních telefonů, dnes oznámil rozšíření Samsung GALAXY family s následujícími modely: Samsung GALAXY Ace, Samsung GALAXY Fit, Samsung GALAXY Gio a Samsung GALAXY mini.

Všechny tyto smartphony ze Samsung GALAXY family rozšiřují možnosti zážitků pro uživatele chytrých telefonů ovládaných operačním systémem Android™. Nové chytré telefony Samsung GALAXY family budou splňovat rozmanitou poptávku současných a potenciálních uživatelů smartphonů a budou tak následovat fenomenální úspěch, kterého dosáhl telefon Samsung GALAXY S po celém světě.

Samsung GALAXY family ukazuje, že chytré telefony mohou uspokojovat jakékoli množství životních stylů lidí pomocí zdokonalených multimédií či schopností aplikací. Stejně tak „social hub“ umožní uživatelům být neustále v kontaktu se svými přáteli. Každý telefon ze Samsung GALAXY family byl vyvíjen tak, aby naplňoval jedinečné potřeby a umožnil svým uživatelům sdílet zábavu a zážitky se svými přáteli či rodinou.

Uživatelé mají také přístup k neomezeným možnostem zábavy prostřednictvím více než 100 000 aplikací z Android Market™ a Samsung Apps, stejně jako k rychlému psaní SMS díky Samsung SWYPE. Mobilní telefony z rodiny Samsung GALAXY family jsou vybaveny konektivitou Wi-Fi a „social hub“, která umožňuje být nepřetržitě připojen a v kontaktu se svými přáteli - SNS, IM či prostřednictvím emailů.

JK Shin, prezident a ředitel obchodní jednotky Mobile Communications společnosti Samsung Electronics, uvedl: „Vytvořením Samsung GALAXY family chceme pomocí diverzifikace našeho portfolia navázat na úspěchy modelu Samsung GALAXY S. Každý z telefonů je něčím odlišný a odráží tak myšlenku, že každý z uživatelů je jedinečný a chce, aby jeho zážitky s telefonem byly jednoduché a zábavné. Prostřednictvím Samsung GALAXY family chceme pomoci uživatelům, aby sdíleli radost a zkušenosti ve svém životě se svými přáteli a rodinou.“

Mobilní telefony ze Samsung GALAXY family jsou inspirovány úspěšným modelem Samsung GALAXY S, kterého se celosvětově prodalo neuvěřitelných 10 milionů kusů, a to za pouhých sedm měsíců od jeho uvedení na trh. Při navrhování této řady telefonů vycházel Samsung z modelu Samsung GALAXY S a přizpůsobil ho tak, aby vyhovoval rozmanitým potřebám a rostoucím nárokům zákazníků. Telefony z řady Samsung GALAXY family budou představeny v rámci veletrhu Mobile World Congress, který proběhne ve dnech 14. – 17. 2. v Barceloně.

Samsung Galaxy ACE
Samsung GALAXY Ace je určen pro ty, kteří sledují módní trendy. Se svým sofistikovaným designem byl Samsung GALAXY Ace vytvořen tak, aby byl jednoduchý a elegantní zároveň. Samsung GALAXY Ace nabízí zkušenosti prémiových modelů na kompaktním a pohodlném 3,5palcovém displeji HVGA. Samsung GALAXY ACE se vyznačuje 800MHz procesorem, hlasovým vyhledáváním a prohlížečem dokumentů ThinkFree.
Samsung GALAXY Ace se začne prodávat v Rusku a poté postupně i v dalších evropských zemích, Indii a Číně. Na českém trhu se začne prodávat v průběhu prvního čtvrtletí 2011.

Samsung GALAXY Fit
Samsung GALAXY Fit je určený pro ty uživatele, kteří chtějí přístroj splňující všechny výzvy spojené s profesionální kariérou a rušným společenským životem. Na 3,31palcovém QVGA displeji vás Samsung GALAXY Fit podrží s kancelářským prohlížečem nejen v práci, ale také na cestě za zábavou - od prohlížení fotografií až po poslech hudby. Užijete si rovněž pohodlné prohlížení webu díky 600 MHz procesoru. Samsung GALAXY Fit vám pomůže vést život zcela bez komplikací a konfliktů.
Samsung GALAXY Fit bude dostupný od února v Rusku a postupně bude uváděn do dalších evropských zemí, Indie a Jižní Ameriky. Na českém trhu se začne prodávat v průběhu prvního čtvrtletí 2011.
Samsung GALAXY Gio

Samsung GALAXY Gio se svým nadčasovým designem a vylepšenými funkcemi pro připojení k sociálním sítím je dokonalým přístrojem pro stylové mladé profesionály, kteří chtějí být neustále ve spojení s okolním světem. V názvu Gio, jenž je odvozen z italského výrazu pro „klenot“, se kromě toho odráží odolnost a dokonalost provedení s 3,2palcovým HVGA displejem. Samsung GALAXY Gio v sobě snoubí inteligenci a krásu, a potěší tak uživatele, kteří touží po chytrém telefonu, jenž nabízí to nejlepší z obou těchto světů.

Samsung GALAXY Gio se začne prodávat v Rusku a poté postupně i v dalších evropských zemích, Indii a Číně. Na českém trhu se začne prodávat v průběhu prvního čtvrtletí 2011.

Samsung GALAXY mini
Samsung GALAXY mini je ideální první chytrý telefon pro moderní a společensky založené mladé lidi, kteří chtějí chytrý přístroj, jenž je stejně zábavný jako funkční. Tento mobilní telefon s výrazným blýskavě barevným proužkem po straně vám zajistí spojení se vším nebo se všemi, na kterých vám v životě záleží. Samsung GALAXY mini je ztělesněním vysoké produktivity a výkonu v kompaktním provedení a 3,14palcový QVGA displej mu dodává osobitost. Je to skvělý dárek pro začínající uživatele chytrých telefonů. Je vybaven 600MHz procesorem, nabízí hlasové vyhledávání Google™ a obsahuje také prohlížeč dokumentů Quick Office. Samsung GALAXY mini je zábavným a moderním společníkem, který vám pomůže obeznámit se s chytrými telefony.

Samsung GALAXY mini se v současné době prodává v Rusku a postupně bude k dostání i v dalších evropských zemích, Indii a Číně. Na českém trhu se začne prodávat v průběhu prvního čtvrtletí 2011.

Produktové specifikace modelu Samsung Galaxy Ace
Displej: 3,5palcový HVGA TFT-LCD s rozlišením 320x480
Procesor: 800MHz procesor
Fotoaparát: 5Mpix fotoaparát AF s LED bleskem
Audio: DNSe, MP3, AAC, AAC+, eACC+
Sluchátko s 3,5mm konektorem a reproduktor, stereo FM rádio s funkcí RDS, hlasový záznamník
Funkce s přidanou hodnotou: Podpora Android Market a Samsung Apps s možností stahovat další aplikace a obsah
Social Hub pro správu sociálních sítí
- Integrované kontakty, integrovaný kalendář, widgety, jednotná poštovní schránka
ThinkFree: prohlížeč/editor dokumentů
Exchange ActiveSync
Google MapsTM s funkcemi Latitude, Places, Navigation (beta)
Senzory: akcelerometr, digitální kompas, senzor přiblížení
Paměť: 158MB + 2GB inbox + microSD (až 32GB)
Rozměry: 112,4 x 59,9 x 11,35 mm
Baterie: 1350 mAh
* Veškeré funkce, vlastnosti, specifikace a další informace, které jsou v tomto dokumentu uváděny a týkají se výrobků, včetně informací o výhodách, designu, ceně, součástech, výkonu, dostupnosti a funkcích výrobku, jsou nezávazné a mohou se bez předchozího upozornění změnit.

Produktové specifikace modelu Samsung Galaxy Fit
Displej: 3.31“ 240x320 QVGA TN LCD
Procesor: 600MHz procesor s 3D akcelerátorem
Fotoaparát: 5Mpix fotoaparát AF