T-Mobile rozšiřuje datovou nabídku

27. 1. 2011 11:13    Rubrika: Tiskové zprávy

T-Mobile rozšiřuje datovou nabídku

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

- Internet na cesty na den za 49 Kč
- Měsíční balíček pro Twist zákazníky za 299 Kč
- T-Mobile má další dobrou zprávu nejen pro 800 000 uživatelů mobilního internetu. Od dnešního dne operátor rozšiřuje svou datovou nabídku, a to jak pro tarifní, tak pro Twist zákazníky. Nově tak mobilní surfaři mohou například sáhnout po denním balíčku pro přístup k internetu z notebooku, který lze pořídit jen za 49 Kč s DPH.

„Novou nabídkou jsme flexibilně reagovali na potřeby uživatelů, kteří připojení k internetu využívají jen příležitostně. Primárně jsme se zaměřili na jednoduchost, snadnou dostupnost a jasnou cenovou politiku,“ říká Petr Dvořák, marketingový ředitel společnosti T-Mobile.

Pro zákazníky s předplacenými kartami je připraven Twist Internet v mobilu na týden (původně Twist Surf+) za 39 Kč s FUP 25 MB. Nově si lze navíc po vyčerpání FUP dokoupit dodatečný datový objem – 25 MB za 25 Kč. Možnost vyzkoušení na 14 dní zdarma pak platí vždy pro první aktivaci balíčku.

Internet na cesty
Pro příležitostné uživatele dat je přichystán předplacený internet s velmi příznivou cenou pod názvem Twist Internet na cesty na měsíc, který přijde měsíčně na 299 Kč. Tento nový datový tarif na 30 dní s FUP 500 MB nabízí rychlost 3,6 Mbs/512 kbs a podporují ho všechny technologie 2G, 3G, UMTS TDD (Internet 4G).

Tarifním i Twist zákazníkům, kteří jen občas potřebují využít internetu, je ušit na míru Internet na cesty na den za 49 Kč. Jednodenní balíček poskytne datový objem ve výši až 300 MB. Komu by tento limit nestačil, může si za 99 Kč dokoupit další 1 GB dat. Aktivace probíhá prostřednictvím Zákaznického centra T-Mobile nebo odesláním SMS.

Více informací o produktech a zejména zajímavé informace o užívanosti mobilních i pevných datových služeb a uživatelském chování najdete v prezentaci zde http://t-press.cz/tiskove_materialy/prezentace/.

Tiskové zprávy

Diskuse