Sweex Aluminium USB - chladicí podložka pro notebooky

28. 1. 2011 12:36    Rubrika: Tiskové zprávy

Chladicí podložka Sweex Aluminium USB: funkční a stylová

Sweex Aluminium USB - chladicí podložka pro notebooky

Nizozemská společnost Sweex, která na český a slovenský trh dodává stylová příslušenství k počítačům a notebookům, představila další zajímavou novinku – elegantní a funkční chladicí podložku k notebookům Sweex Aluminium USB.

Zatímco notebooky se v posledních letech staly neodmyslitelnou součástí našich životů a neustále se zdokonalují, na uživatelský komfort se poněkud zapomíná. Právě proto přichází Sweex se svou novinkou – chladicí a výškově nastavitelnou podložkou Aluminium USB, jež umožňuje příjemnější manipulaci s notebookom.

Chladný a ergonomický provoz
Tři zabudované a naprosto tiché větráky udržují notebook dokonale chladným po celou dobu výkonu. Zajišťují takové rozptýlení tepla, které zabraňuje přehřátí notebooku i při maximálním zatížení. Díky tomu se snižuje teplota komponentů uvnitř zařízení a prodlužuje se jiejich životnost. Větráky jsou napájeny externím adaptérem a uživatelé je mohou kdykoli zapnout nebo vypnout.

Kromě chlazení vám podložka Sweex Aluminium USB poslouží také jako USB hub. Má v sobě zabudované tři USB 2.0 porty, jež jsou také napájeny pomocí externího adaptéru a nevyžadují tak žádné další napájení.

Nastavitelná podložka
Podložka Sweex Aluminium USB dovoluje uživatelům využít až 6 různých výškových nastavení. Pro zvýšenou ochranu před poškozením notebooku je podložka zároveň vybavena gumovými chrániči, jež zabraňují případnému sklouznutí a poškození počítače. Podložka je využitelná pro všechny běžné modely notebooků s úhlopříčkou monitoru až do 17 palců.

Sweex poskytuje na výrobek standardní dvouletou záruku. Pokud však produkt zaregistrujete on-line, je záruční doba automaticky prodloužena o dalších 10 let. Více informací o záruce najdete na stránkách www.sweex.com/12yearwarranty.

Podložka Sweex Aluminium USB je už na českém trhu k dispozici. Doporučená cena je 629 Kč.