Lenovo se postará o majitele notebooků s novými procesory Intel

7. 2. 2011 10:39    Rubrika: Tiskové zprávy

Lenovo se postará o zákazníky, majitele notebooků s novými procesory Intel

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Lenovo představuje v návaznosti na nedávné oznámení společnosti Intel, které potvrdilo problém v nově uvedeném chipsetu Intel 6 Series, speciální servisní program umožňující zákazníkům, kteří si zakoupili notebook, kterého se tento problém týká, využít bezplatnou výměnu základní desky ihned, jakmile budou potřebné díly k dispozici.

Mezi dotčené modely Lenovo v ČR patří pouze notebook IdeaPad Y560p (Part Number: 59063692), který již byl v omezeném množství dodán koncovým zákazníkům. K 1. únoru 2011 společnost Lenovo zastavila dodávky veškerých výrobků s chipsety Intel 6 Series celosvětově a tedy i distribuci modelu IdeaPad Y560p v České republice.

Lenovo spolupracuje se společností Intel na technických podrobnostech a další informace bude průběžně zveřejňovat. Lenovo si za svými produkty stojí a spokojenost zákazníků je pro něj klíčová. Proto pokud někteří z nich nebudou spokojeni s programem výměny základní desky, pokusí se s nimi Lenovo najít alternativní řešení, včetně vrácení plné ceny.

Tiskové zprávy

Diskuse