U:fon vstupuje do světa aDSL

7. 2. 2011 10:28    Rubrika: Tiskové zprávy

a nově u všech služeb nabízí i kratší variantu závazků

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Od 14. února nabídne U:fon svým zákazníkům kompletní řešení datového připojení na doma i na cesty. Jeho stávající nabídku mobilního internetu na kredit či na paušál doplní nabídka pevného (aDSL) připojení s rychlostí 8 Mb/s.

Internet KOMPLET za 790 Kč měsíčně – aDSL internet a 3G mobilní internet v jednom balíčku. ADSL umožňuje rychlé a neomezené domácí připojení pro práci, stahování velkých souborů, hudby a filmů, sledování videozpravodajství, online televize, hry atd. Rychlost 8 Mb/s, bez omezení. 3G mobilní internet zase umožní zůstat online i na chatě, chalupě nebo na cestách po ČR. Rychlost 400 – 700 kb/s po celé ČR, FUP 8 GB na měsíc. Cena aDSL v tomto balíčku je tak pouhých 400 Kč. ADSL bude u U:fona v prodeji i samostatně, a to v rámci tarifu Internet na doma (aDSL) za 590 Kč. Všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH.

K oběma tarifům U:fon nabízí aDSL modem ZyXEL, který kombinuje výhody pevného a bezdrátového připojení. Umožňuje připojit počítače jak kabelem přes síťové rozhraní (ethernet), tak přes bezdrátovou technologii Wi-Fi.

„K rozhodnutí nabízet i pevné připojení nás přivedla měnící se struktura našich zákazníků. Zatímco dříve si náš mobilní internet lidé pořizovali až v 75 % případů jako své jediné připojení a chovali se víceméně staticky, dnes už ho více než 50 % nových zákazníků využívá na více místech, například střídavě doma a na chatě nebo při cestování. Zákazníci, kteří se chovají mobilně, jsou přitom mnohem spokojenější, protože si reálně uvědomují jak výhody, tak nevýhody mobilního připojení. Na druhou stranu jsme ale nechtěli přicházet o zákazníky s potřebou internetu na doma. Naprosto ideální kombinací je pak kompletní řešení na doma i na cesty za jednu cenu neboli balíček Internet KOMPLET. Již před Vánoci jsme ho začali v pilotním provozu nabízet našim stávajícím zákazníkům, a odezva byla velmi dobrá,“ říká Jana Studničková, marketingová a obchodní ředitelka MobilKomu.

Všichni zákazníci U:fona, kteří již mají některý z tarifů 3G mobilního internetu, mohou na kombinovanou službu Internet KOMPLET samozřejmě kdykoli přejít.

Závazek nyní i na 12 měsíců
Od 14. února si navíc zákazníci mohou u všech služeb zvolit nižší dotaci na přístroje a kratší závazek (12 měsíců oproti dosavadním 24 měsícům). Delší závazky s vyšší dotací i varianta zcela bez dotace a bez závazku v nabídce zůstávají.

Tiskové zprávy

Diskuse