Lenovo - Valentýn s barevnými notebooky

8. 2. 2011 21:10    Rubrika: Tiskové zprávy

Valentýn s barevnými notebooky Lenovo

Lenovo - Valentýn s barevnými notebooky

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Přemýšlíte, čím obdarovat svoji lásku na svátek zamilovaných? Zabrouzdejte do portfolia společnosti Lenovo, kde naleznete řadu designových notebooků, které jsou tím pravým pro všechny milovníky stylových produktů.
Zábava na cesty – IdeaPad Z360
Nabídku společnosti Lenovo nově rozšiřuje Lenovo IdeaPad Z360, které svým barevným provedením zaujme především ženy. Fialový nádech působí uklidňujícím dojmem, který umocňuje i provedení notebooku. Notebook s 13,3“ displejem s rozlišením 1366 x 768 bodů a DVD-RW mechanikou váží jen dva kilogramy, takže je ideální na cesty, a to i díky integrovanému Bluetooth a vysokorychlostnímu integrovanému WiFi 802.11n.
IdeaPad Z360 v elegantním kovovém designu disponuje pevným diskem s kapacitou 500 GB, díky čemuž si do něj uložíte všechny své oblíbené skladby, které si pak můžete vychutnat s vylepšeným prostorovým zvukem Dolby Advanced Audio. Funkce OneKey Home Theater navíc zajistí rychlou optimalizaci zvuku i obrazu, s DirectShare lze zase synchronizovat data s jiným notebookem bez nutnosti připojit se na web.
Luxusní design – IdeaPad U260
Tenký, lehký a navíc z ušlechtilých materiálů. Takový je Lenovo IdeaPad U260, který doplnil portfolio společnosti Lenovo koncem minulého roku. Tělo tohoto kousku je vyrobeno z hořčíkové slitiny, opěrka rukou je potažena kůží a skleněný touchpad je přesný a pohodlný. 12,5“ notebook je inspirovaný siluetou klasické knihy svázané v kůži, díky čemuž bude majitel vždy v centru pozornosti. Navíc si lze vybrat ze dvou barevných provedení – Mocca Brown a Clementine Orange.
V ultratenkém provedení nabízí notebooku řadu užitečných nástrojů. Senzor okolního osvětlení, který automaticky přizpůsobí jas displeje, Active Protection System, který ochrání pevný disk před otřesy nebo Lenovo Energy Management, s jehož pomocí lze velmi snadno spravovat napájení.
Stylový netbook – IdeaPad S10-3s
Lenovo IdeaPad je jen 16 mm tenký a navíc je k dispozici v několika barevných variantách. Vedle toho nabízí tento 10,1“ netbook s rozlišením 1280 x 720 bodů uživatelům pohodlnou klávesnici, dlouhou výdrž baterie a technologii rozpoznání obličeje VeriFace. Navíc je možné být online i bez spuštění operačního systému Windows, a to díky funkci Quick Start. Jednoduché sdílení dat pak zajišťuje funkce DirectShare.

Více informací o jednotlivých modelech včetně datasheetů je k dispozici na adrese www.ideapad.cz.

Tiskové zprávy

Diskuse