MSI nabízí pro notebooky 3 roky záruky

8. 2. 2011 15:21    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost MSI nově nabízí možnost rozšíření záruky notebooků na tři roky

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Společnost MSI si zakládá na kvalitě svých výrobků a maximální spokojenosti zákazníků, naslouchá přáním trhu a své služby neustále zlepšuje. MSI nyní činí další krok, který toto vše potvrzuje, a nabízí možnost rozšíření záruky notebooků na tři roky.

Celý postup je velmi snadný. Zákazník si nově může u svého prodejce zakoupit tzv. Warranty Extension Card – prodlouženou záruku. Obdrží tak fyzické balení, uvnitř kterého nalezne písemné instrukce a pokyny, jak zaregistrovat notebook s tříletou zárukou.

Proces a uplatnění prodloužené záruky MSI má následující podmínky:
• prodloužená záruka platí pouze v zemi jejího zakoupení, záruka je mezi jednotlivými zeměmi nepřenosná
• rozšíření záruky lze aplikovat pouze na notebooky MSI a prodané se zárukou 24 měsíců
• prodlouženou záruku lze zakoupit do devadesáti dnů od zakoupení notebooku (rozhodující je datum prodeje notebooku koncovému zákazníkovi)
• prodlouženou záruku je nutné aktivovat nejpozději do třiceti dnů po jejím zakoupení.

Cena prodloužené záruky pro koncového zákazníka se bude pohybovat okolo 1 900 Kč včetně DPH, u jednotlivých prodejců se může mírně lišit.

MSI znovu potvrzuje, že si svých zákazníků cení a pečuje o ně. MSI dodává inovativní produkty nejvyšší kvality, zajišťuje spolehlivý a profesionální servis a staví na vstřícném přístupu k zákazníkům. Prodloužení záruky je tak dalším krokem ke zlepšení služeb, které u MSI získáte za nižší cenu než u konkurence.

Tiskové zprávy

Diskuse