mivvy MIDroid A2 - tablet s OS Android 2.1

8. 2. 2011 21:15    Rubrika: Tiskové zprávy

Velmi výkonné mobilní zařízení pro připojení k internetu, které oslní nízkou hmotností a tenkým tělem s tloušťkou pouhých 12 mm. To je mivvy MIDroid A2, který na český trh přináší společnost mivvy. Zařízení MID (Mobile Internet Device) s operačním systémem Android 2.1 je zajímavě designově zpracováno a má dotykové ovládání, které se těší stále větší oblibě. Oproti konkurenčním výrobkům má daleko větší možnosti využití.

mivvy MIDroid A2 - tablet s OS Android 2.1

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Praha, 7.2.2010 – Posláním společnosti mivvy® je přinášet na tuzemský trh zařízení pracující nejmodernějšími technologiemi. Toto naplňuje i nástupce MIDroidu A715, který je doplněn o celou řadu vylepšení, jako je například displej s citlivější dotykovou vrstvou, možnost nabíjení z USB, trackball a silnější 4500 mAh baterii.

Multimediální tablet pohání procesor Rockchip RK2818 a 256 MB paměti RAM, což zajišťuje svižný chod operačního systému Google Android 2.1, který obsahuje rozmanitou nabídku vestavěných aplikací od internetového prohlížeče, přes emailového klienta, až po multimediální aplikace. Díky přítomnosti Android Marketu je navíc možné jednoduše a rychle doinstalovat jakoukoliv z nepřeberné palety aplikací, jejichž počet již překonal hranici 100 tisíc. Samozřejmostí je přítomnost české lokalizace i klávesnice.

K ovládání slouží 7palcový dotekový displej s rozlišením 800 \xD7 480 bodů, který disponuje vylepšenou rezistivní technologií. Novým ovládacím prvkem je trackball, jenž usnadňuje ovládání, a nechybí ani polohový senzor zajišťující automatické otáčení obrazu.

Tablet je vybaven 4GB flash pamětí rozšířitelnou až o 16 GB pomocí microSDHC karet. Připojení k internetu zajistí vestavěné Wi-Fi. Pro přehrávání hudby je připraven standardní 3,5mm výstup na sluchátka a vestavěný reproduktor. Přehrávač videa si díky hardwarové akceleraci poradí s 720p HD videem.

Předností mivvy MIDroid A2 je nízká hmotnost a tenké tělo s tloušťkou pouhých 12 mm. Protože dlouhá výdrž na baterie je jeden z nejdůležitějších parametrů mobilního zařízení, je přístroj vybaven Li-Pol akumulátorem o kapacitě 4500 mAh až pro 5 hodin nepřetržitého provozu. Propojení s počítačem i připojení
dalších zařízení umožňuje dvojice konektorů USB/minium.

Doporučená maloobchodní cena mivvy MIDroid A2 je stanovena na 4.499,- Kč s DPH.
Další informace jsou k dispozici na www.mivvy.eu.

Tiskové zprávy

Diskuse