Lexmark S815 Genesis - s technologií Flash Scan

9. 2. 2011 21:09    Rubrika: Tiskové zprávy

Lexmark S815 Genesis: první inkoustová tiskárna AIO ve svém oboru, jež nabízí rychlost, eleganci a inteligentní řešení SmartSolutions

Lexmark S815 Genesis - s technologií Flash Scan

Průlomová technologie Flash Scan a hladký vertikální design jsou hlavní přednosti nejnovějšího a též nejmodernějšího produktu dané kategorie tiskáren

Společnost Lexmark International, Inc. uvedla na trh nejnovější přírůstek své oceněné řady multifunkčních inkoustových tiskáren (AIO) s webovým připojením – Lexmark S815 Genesis.

Lexmark S815 Genesis
V minulém roce společnost Lexmark představila řadu inkoustových zařízení AIO, která se vyznačovala výkonnou a robustní tiskovou technologií navrženou pro současná bezdrátová pracoviště s internetovým připojením. Produkty Lexmark S815 staví na stejné inkoustové platformě, rozšiřují řadu a soustředí se na profesionály, malé podniky a domácí kanceláře. Na zákazníky, kteří požadují zařízení s inovativními technologiemi, vysokou produktivitou, výraznou tváří a elegancí.

„Lexmark S815 je díky svému jedinečnému a stylovému svislému designu a široké škále řešení SmartSolutions na současném trhu s AIO zařízeními skutečně inovativním a jedinečným produktem,“ řekl Paul Rooke, výkonný viceprezident a prezident Imaging Solutions Division společnosti Lexmark. „Nejdůležitější je to, že po rychlém a snadném nastavení stroje mohou aktivní a nároční uživatelé ihned využívat funkce okamžitého náhledu, rychlého kopírování a bezkonkurenční rychlosti při skenování.“

Technologie Flash Scan
Díky inovativní technologii vestavěné Flash Scan kamery, která se může pochlubit 10megapixelovým obrazovým snímačem, dokáže zařízení Lexmark S815 obsah okamžitě zobrazit na 4,3" barevné dotykové obrazovce. Oslňující rychlost technologie Flash Scan navíc dovoluje strojům AIO převést stránku dokumentu do digitální podoby za pouhé tři sekundy1.
Kromě inovativní technologie Flash Scan se zařízení řady Lexmark S815 vyznačují sofistikovanými funkcemi a vynikající funkčností. K takovým patří 4,3" barevná dotyková obrazovka, kterou naleznete i u jiných oceněných AIO zařízení značky Lexmark – Pro905, Pro901, S605. Tato dotyková obrazovka slouží jako brána pro připojení k internetu2. Vytížení zákazníci tak získají přístup k softwaru na stránkách LEXMARK SMARTSOLUTIONS a též ke známým aplikacím jako je Evernote, TripIt, Facebook a Twitter.
Technologie Vizix
Produkty Lexmark S815 se vyznačují tiskovou technologií Lexmark Vizix, která za využití samostatných zásobníků inkoustu dosahuje vyšší rychlosti a vysoce kvalitního tiskového výstupu. Navíc řešení výměny inkoustů je pro zákazníka ekonomické.

K dalším klíčovým funkcím patří Wireless-N (IEEE 802.11n) pro širší pokrytí, integrovaný oboustranný tisk a 3letá záruka s doživotní telefonickou podporou3.
Úplný seznam funkcí a vlastností tiskárny Lexmark S815 se vám zobrazí po KLIKNUTÍ ZDE.

Více informací o společnosti Lexmark získáte na FACEBOOKOVÝCH STRÁNKÁCH FIRMY LEXMARK, TWITTERU „LEXMARKNEWS“ nebo „LEXMARKNEWS“ NA KANÁLE YOUTUBE.

Běžná koncová cena Lexmark Genesis je 8.283 Kč bez DPH