Acer - výsledky prodejů 3D monitorů za rok 2010

11. 2. 2011 21:23    Rubrika: Tiskové zprávy

Acer oznamuje výsledky prodejů 3D monitorů za rok 2010

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Jednu z nejúžasnějších inovací monitorů představuje 3D technologie. Společnost Acer vybavila touto technologií řadu 3D monitorů s plným vysokým rozlišením, s nimiž si rychle vydobyla první místo na světovém trhu.

Nejnovější údaje zveřejněné analytickou firmou DisplaySearch potvrzují rostoucí trend prodejů 3D LCD displejů na celém světě. Ačkoli 3D monitory byly uvedeny na trh poměrně nedávno, setkaly se s okamžitým úspěchem a dosáhly ohromujícího meziročního nárůstu 264 %.

Za této situace obsadila společnost Acer první místo v prodeji s více než 40% podílem na světovém trhu. Tento výsledek odpovídá neuvěřitelnému čtyřmístnému nárůstu 4393 %, který dokazuje, že 3D monitory Acer dokonale splnily nároky uživatelů, a tedy zaznamenaly růst, který výrazně překonal výsledky celého trhu.

Zákazníci ocenili výjimečnou nabídku 3D monitorů, které se vyznačují optimálním spojením funkcí, atraktivního designu a inovativní technologie. Společnost Acer, která pozorně sleduje potřeby uživatelů a tržní trendy, nabízí široký výběr displejů v mnoha velikostech se živým 3D obrazem, které zaručují pohodlné sledování obsahu i snadné ovládání.

3D monitory, které nabízejí 3D zážitky za příznivější cenu než velkoplošné televizory, představují pro uživatele velmi atraktivní alternativu. Vzhledem ke stále větší nabídce 3D obsahu včetně her, videí a filmů se 3D monitory stanou naprostou nezbytností.

„Dosáhli jsme těchto vynikajících výsledků díky rychlosti, s níž jsme přešli na tuto novou technologii, a proto nyní zaujímáme jedinečnou pozici,” prohlásil Lutz Schoppe, ředitel zobrazovacích zařízení pro oblast EMEA. „To nejen dokazuje, že přijímáme správná rozhodnutí a odvádíme dobrou práci, ale také nás to motivuje, abychom hleděli dál a dosahovali ještě vyšších cílů."

Tiskové zprávy

Diskuse