Inovované notebooky HP Pavilion

11. 2. 2011 20:58    Rubrika: Tiskové zprávy

Nové modely nabízejí to nejlepší pro zábavu

Inovované notebooky HP Pavilion

Společnost HP představila inovované portfolio notebooků pro domácí uživatele, které zákazníkům nabídnou ještě více stylu a ty nejnovější technologické vymoženosti.

Inovovaná řada notebooků HP Pavilion se nechala inspirovat světem umění, módy a hudby. HP v ní rozvíjí svou designovou filosofii „MUSE“ (angl. akronym složený ze slov - materials, usability, sensory appeal and experiences). MUSE představuje kombinaci materiálů - například kovu, slitiny a plastu, praktické funkce pro snadnou obsluhu, stylové prvky pro větší atraktivitu a intuitivní ovládání při práci s těmito notebooky.
Filosofie MUSE pro rok 2011 přináší do modelové řady Pavilion další nové vychytávky – např. funkci Beats Audio™, HP CoolSense, webkameru HP TrueVision HD a SimplePass.
Nové notebooky Pavilion si uživatelé mohou přizpůsobit svému vkusu díky výběru ze 17 exkluzivních tapet vytvořených šesti umělci z různých koutů světa. Tyto tapety je možné si stáhnout i z profilu HP na Facebooku.
„Nové notebooky Pavilion od HP nabízejí tu nejlepší audio kvalitu, stylovou kombinaci kovových dílů a panelů ve vysokém lesku a také velmi progresivní systém chlazení,“ uvedl Charl Snyman, viceprezident a generální ředitel divize HP Personal Systems Group pro Evropu, Střední východ a Afriku (EMEA). „Výsledkem je modelová řada notebooků, která nabízí tu nejlepší kombinaci výkonu, zábavy a stylu, kterou na trhu můžete najít.“
Notebooky HP Pavilion dv6 a dv7
Notebooky Pavilion dv6 a dv7, které jsou vlajkovými loděmi inovované modelové řady HP Pavilion Notebook PC, nabízejí špičkový výkon, zábavu, ale i bezpečnostní funkce, které jsou optimalizovány pro styl života a práce jejich uživatelů.
Modely Pavilion dv6 a dv7 přebraly stylové designové prvky z mnoha cenami ověnčené řady ENVY s exkluzivní technologií Beats Audio dostupné na modelech s kovovými díly a USB 3.0. Notebooky se také mohou pochlubit technologií HP CoolSense Technology, webkamerou HP TrueVision HD a zabudovanými kvadrofonními reproduktory.
O jasný a zároveň plný zvuk se starají Beats Audio kvadrofonní reproduktory. Systém Beats Audio, vytvořený zakladateli hudebního uskupení Dr. Dre (Dr. Dre a Jimmy Iovine), reprodukuje digitální hudbu s emočním rozměrem, který často chybí. Iovine a Dr. Dre ve spolupráci s HP naladili zvukový profil Beats napříč modelovými řadami prémiových notebooků a stolních počítačů pro optimální audio zážitek. Hudba a další audio nahrávky tudíž znějí při poslechu do sluchátek či přes externí reproduktory přesně tak, jak jejich tvůrce zamýšlel. Model Pavilion dv6 a dv7 má také nově optimalizované zabudované kvadrofonní reproduktory a dv7 i subwoofer pro větší hloubku a sílu zvuku.
HP CoolSense Technology v sobě kombinuje moderní hardware a inteligentní software pro chlazení, díky nimž je notebook pocitově výrazně chladnější. Technologie automaticky upravuje chlazení podle osobních preferencí uživatele.
Notebooky mají digitální HD monitor s technologií Bright View, Pavilion dv6 o úhlopříčce 39,6cm (15,6”) a dv7 o úhlopříčce 43,9cm (17,3”).(1) Pavilion dv6 a dv7 mají všechny rysy velmi výkonných počítačů a jsou nabízeny s procesory Intel Core druhé generace a AMD.
Na ochranu osobních údajů a správu hesel jsou notebooky Pavilion dv6 a dv7 vybaveny funkcí HP SimplePass, která zajišťuje bezpečný a okamžitý přístup k online účtům a heslům. Modely série dv mají posílené prvky bezpečnosti a ochrany; všechny notebooky řady HP Pavilion dv mají systém HP ProtectSmart, který automaticky zamyká pevný disk a tak chrání fotografie, hudbu a paměťová média v případě nechtěného upuštění notebooku na zem.
Notebooky HP Pavilion řady g
Notebooky HP Pavilion modelové řady g nabízí jedinečnou kombinaci stylu a výkonu. Díky cenové dostupnosti je tato řada ideální pro častého uživatele, který ocení především spolehlivý výkon, atraktivní vzhled a důležité funkce, a to vše za skvělou cenu.
Notebooky s novým designem nabízejí také plnou konektivitu pro surfování po internetu a online kontakt s přáteli.(3) Notebooky disponují monitorem s technologií HD BrightView,(1) reproduktory Altec Lansing a SRS Premium Audio pro maximální požitek z filmů a hudby.
Notebooky HP Mini

HP Mini 110
Kompaktní, pouhých 1,14 kg vážící a necelé 3 cm tenký notebook HP Mini 110 je dokonalým společníkem na cesty. Volitelná šestičlánková baterie umožňuje i celodenní provoz. HP Mini disponuje klávesnicí jen o 7 % menší, než je klávesnice plné velikosti, 25,7cm (10,1") displejem a také integrovanou bezdrátovou sítí LAN. Obsahuje funkce pro video, digitální zvuk a chat s přáteli pomocí integrované webové kamery. Nástroj HP QuickWeb umožňuje přístup na web na jeden dotyk. Díky technologii Instant-On je možné poslouchat hudbu, procházet web či chatovat s přáteli v několika sekundách. Nástroje HP QuickSync a HP Cloud Drive umožňují snadný přístup, synchronizaci a sdílení dat mezi HP Mini a jiným počítačem.

HP Mini 210
Lehký a elegantní notebook HP Mini 210 je určen pro lidi s aktivním životním stylem. Dlouhá životnost baterií HP zaručuje nízkou spotřebu a optimální výkon. HP Mini 210 je dodáván s Windows® 7, displejem BrightView Infinity o úhlopříčce 25,6 cm (10,1”) a technologií Dolby Advanced Audio, která se stará o vynikající zvuk.
Klávesnicí téměř v plné velikosti umožňuje pohodlné a snadné psaní. K dispozici je také zařízení Clickpad s podporou gest, které na cestách umožňuje snadnou navigaci na obrazovce.

Domácí notebooky HP jsou vybaveny HP Total Care, několikanásobně oceněným programem záruční a pozáruční podpory. Balíček podpory HP Total Care nabízí nonstop přístup k telefonické podpoře se živým operátorem a několik možností online podpory, například HP Consumer Support Forum a další.
Ceny a dostupnost(4)
— HP Pavilion dv6 budou v prodeji od března, ceny budou stanoveny.
— HP Pavilion dv7 budou v prodeji od března, ceny budou stanoveny.
— HP Pavilion g6 a g7 budou v prodeji od března, ceny budou stanoveny.
— Notebooky HP Mini budou v prodeji od března, ceny budou stanoveny.

(1) Pro zobrazení v HD je vyžadován obsah v HD.
(2) U Blu-ray disku jakožto nového formátu, který je založen na nových technologiích, vyžadujících i digitální připojení, mohou nastat problémy s výkonem a/či kompatibilitou, které nepředstavují vady výrobku. Bezchybné přehrávání na všech systémech není zaručeno. Pro přehrání některých Blu-ray titulů může být vyžadováno DVI nebo HDMI digitální připojení a zobrazení může vyžadovat HDCP podporu. Tento Blu-ray disk nepodporuje zapisování na ultra-high speed CDRW média (16x až 32x inzerovaného výkonu). Na tomto zařízení nelze přehrávat HD-DVD filmy.
(3) Je vyžadován bezdrátový přístupový bod a internetové služby, které nejsou součástí dodávky. Dostupnost veřejných bezdrátových přístupových bodů je omezená.
(4) Odhadované ceny. Skutečné ceny se mohou lišit.