Philips 235PL2ES - Full HD LED displej šetřící energii

15. 2. 2011 20:40    Rubrika: Tiskové zprávy

Philips 235PL2ES: profesionální Full HD LED displej šetřící energii

Philips 235PL2ES - Full HD LED displej šetřící energii

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost MMD Monitors & Displays Czech Republic uvádí na český a slovenský trh nový profesionální LED monitor Philips 235PL2ES z řady Briliance, který umožňuje uživatelům díky inteligentním detektorům PowerSensor ušetřit až 80 % nákladů na elektrickou energii. Šetří tak nejen životní prostředí, ale i peněženku zákazníků.

PowerSensor je unikátní technologie, která pomocí neškodných infračervených signálů dokáže rozpoznat, zda je člověk skutečně u monitoru. Ve chvíli kdy se uživatel vzdálí od monitoru, automaticky redukuje jas displeje. Výsledky testů ukazují, že takto mohou uživatelé ušetřit až 80 procent nákladů na energii.
„PowerSensor technologie garantuje optimální úroveň jasu se schopností rozlišit uživatele od ostatních věcí v kanceláři či domácnosti. Když uživatel nesedí přímo před monitorem, jas i kontrast displeje poklesnou na 50 %, aby ušetřily elektrickou energii. Infračervené signály reagují na uživatele vzdálené od 30 do 120 centimetrů,“ říká Milan Krejzlík, sales manager společnosti MMD Monitors & Displays Czech Republic, jež zastupuje značku LCD monitorů Philips v zemích střední a východní Evropy.

Ekologický provoz displeje potvrzuje také certifikace EPEAT Gold, která prokazuje minimální dopad monitorů na lidské zdraví a životní prostředí.
Monitor 235PL2ES umožňuje nastavit monitor tak, abyste na něj odkudkoli dobře viděli. Základna Super Ergo Base s výškovým nastavením 130 mm je předpokladem maximálního komfortu a zdravého posezení u počítače. Technologie PIVOT navíc umožňuje otočit celý displej do vodorovné i svislé polohy.

Součástí modelu jsou zabudované, vysoce kvalitní stereo reproduktory, funkce SmartContrast automaticky analyzuje obraz a podle něj nastavuje barevný mód. SmartImage dává uživatelům šanci vybrat si preferované zobrazení, které může být jiné v případě kancelářské práce, prohlížení obrázků, sledování filmů nebo při úsporném provozu.

Přednosti LED displeje 235PL2ES/00
PowerSensor – zabudovaný čip, který automaticky kontroluje, zda uživatel skutečně monitor využívá. Dokáže ušetřit až 80 % energie.
LED technologie – umožňující mimořádný kontrast
Certifikace EPEAT Gold – garance minimálního dopadu na životní prostředí.
Super Ergo Base - nastavení výšky dle potřeby až o 130 mm, zlepšení ergonomie při práci.
Screen Rotate (PIVOT) – otáčení displeje do horizontální i vertikální polohy.
SmartImage – nastavení módu obrazovky podle konkrétní činnosti uživatele.

Technické parametry:
Typ LCD panelu: TFT-LCD
Optimální rozlišení: 1920 x 1080 při 60 Hz
Úhlopříčka: 23“
Spotřeba: 22,47 W (metoda testování EnergyStar 5.0)
Formát obrazu: 16:9
Odezva: 5 ms
Jas: 250 cd/m2
SmartContrast: 20 000 000 : 1
Konektory: VGA, DVI-D, USB 2.0
Audio výbava: zabudované reproduktory, vstupy pro připojení:
sluchátek a pro propojení s audiem PC
Hmotnost: 6,40 kg
Doporučená min. EU cena: 5454 Kč bez DPH
Záruka: 36 měsíců

Chcete-li se o tomto monitoru dozvědět více, navštivte stránky http://www.powersensormonitor.com.

Tiskové zprávy

Diskuse