Lexmark představuje novou řadu barevných tiskáren

23. 2. 2011 19:18    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Lexmark představuje novou řadu barevných zařízení pro pracovní skupiny s inovativními dotykovými obrazovkami pro dosažení vyšší podnikové produktivity

Lexmark představuje novou řadu barevných tiskáren

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Třináct nových barevných modelů pro pracovní skupiny s inovativní technologií barevné dotykové obrazovky e-Task dosahuje řady oborových prvenství
Společnost Lexmark také uvádí novou generaci softwaru pro správu zařízení Markvision Enterprise

Společnost Lexmark International, Inc. dnes oznámila výrazné rozšíření své oceněné řady barevných tiskáren a multifunkčních produktů (MFP). Každé zařízení je vybaveno intuitivní barevnou dotykovou obrazovkou, která zákazníkům umožňuje zobrazovat a spravovat dokumenty rychleji a flexibilněji. Společnost také uvádí nový software pro správu zařízení založený na webovém prohlížeči Markvision Enterprise, který IT administrátorům umožňuje lepší správu podnikového parku tiskových zařízení.

Snadno použitelné a přizpůsobitelné dotykové obrazovky slouží jako přístupový bod ke všem robustním technologiím zařízení – poskytuje uživatelům pohotový přístup k funkcím, zrychleným volbám a pracovním tokům, které se v daném podniku nejčastěji používají.

„Nové dotykové obrazovky prezentované na těchto inteligentních zařízeních našim zákazníkům zprostředkovávají snadnost použití a slouží jako brána pro přístup k výkonné platformě předem nahraných a uživatelsky přizpůsobitelných řešení Lexmark, které optimalizují podnikové toky. Díky našemu trvalému zájmu, investicím a prvenství v dodávání inteligentních zařízení a inovativních řešení na trh pomáháme našim zákazníkům být v každodenní práci efektivnější a produktivnější,“ řekl Marty Canning, výkonný viceprezident společnosti Lexmark a prezident Printing Solutions and Services Division.

Barevná laserová multifunkční zařízení Lexmark X792

RODINA BAREVNÝCH MULTIFUNKČNÍCH PRODUKTŮ LEXMARK X792 posouvá produktivitu pracovních skupin na novou úroveň. Nabízí řešení s výjimečně multifunkčním výkonem a výkonností. Dotyková obrazovka o úhlopříčce 25,9 cm je největší ve své třídě1 a umožňuje přístup k funkcím zobrazení náhledu, které uživatelům pomohou vybrat dokumenty nebo určité stránky dokumentu a spravovat je přímo na zařízení. Nové interaktivní senzorické funkce na dotykové obrazovce poskytují uživateli zpětnou vazbu a intuitivněji jej navedou k dokončení úkonu na zařízení.

Rodina Lexmark X792 vyznačující se nejvyššími rychlostmi tisku a kopírování ve své kategorii1 – 47 stran za minutu – sestává ze šesti modelů, které lze nakonfigurovat dalšími vstupními/výstupními volbami a vyspělými kompletovacími funkcemi založenými na potřebách pracovní skupiny. Nabízí jediné zařízení ve své třídě1 s kompletační funkcí děrování. Taková flexibilita spolu s živým barevným tiskem pro podnik znamená, že kvalitní barevný výstup může realizovat v rámci svého provozu, a ušetří tak čas a náklady spojené s outsourcingem úkolů.

Běžná koncová cena Lexmark X792de je 90.990 Kč bez DPH

Barevné laserové tiskárny Lexmark C792

RODINA BAREVNÝCH LASEROVÝCH TISKÁREN LEXMARK C792 – jednofunkční verze rodiny Lexmark X792 MFP, čítá jedinou barevnou laserovou tiskárnu formátu A4 ve své třídě2 vybavenou dotykovou obrazovkou (10,9 cm). Nové flashové rozhraní podobné jako u smartphonů uživateli umožňuje tiskárnu snadno a sebejistě ovládat přes intuitivní navigaci a jednoduchá řešení pro podnikový pracovní tok. Rodina Lexmark C792 je k dispozici ve čtyřech konfiguracích uzpůsobených tak, aby splňovaly různorodé potřeby pracovních skupin a současně nabízely flexibilní manipulaci s médii a vstupní/výstupní volby pro složitější úlohy.

Bližší představu získáte přehráním TOHOTO UKÁZKOVÉHO VIDEA o rodině barevných laserových tiskáren Lexmark C792 a barevných laserových MFP X792.

Běžná koncová cena Lexmark C792de je 29.290 Kč bez DPH

Řady X925 a C925

Pro zákazníky s požadavkem na barevný výstup formátu A3 společnost Lexmark rozšiřuje svou nabídku dostupných barevných zařízení A3 o ekonomičtější alternativy ke stávajícím rodinám barevných laserových produktů Lexmark C935 a X945.

BAREVNÉ ZAŘÍZENÍ MFP LEXMARK X925DE je vybaveno 25,9cm dotykovou obrazovkou a v jediné kompaktní jednotce poskytuje vysoce výkonný tisk, kopírování, skenování a faxování, jakož i časově úsporná softwarová řešení.

RODINA BAREVNÝCH TISKÁREN LEXMARK C925 je schopna zpracovávat média o velikosti transparentu (29,7 x 121,9 cm) a zahrnuje jedinou jednofunkční barevnou tiskárnu A3 ve své třídě3 vybavenou dotykovou obrazovkou (10,9 cm). Rodina sestává z 2 modelů, které splní různorodé potřeby manipulace s médii.

Střední a velké pracovní skupiny mohou těmito inteligentními zařízeními pokrýt požadavky vytíženého tiskového prostředí zaměřeného na barevný tisk, které vyžaduje vyspělé síťové funkce, zabezpečení a možnosti správy zařízení.

Běžná koncová cena Lexmark C925de je 39.890 Kč bez DPH
Běžná koncová cena Lexmark X925de je 166.190 Kč bez DPH
Nové softwarové řešení nabízí vysokou výkonnost a efektivitu malým firmám a podnikům

MARKVISION ENTERPRISE, software pro správu zařízení nové generace společnosti Lexmark, je navržen tak, aby podnikům napomohl zkrátit prostoje i náklady strategickou správou produkčních prostředí.

Markvision Enterprise je výkonný nástroj pracující na bázi webového prohlížeče integrovaný do databázového základu, který IT pracovníkům dává možnost proaktivně stopovat a monitorovat portfolio desítek, stovek, ba dokonce i tisíců zařízení. S tímto robustním a rozšiřitelným nástrojem lze centrálně spravovat „flotilu“ až 20 000 síťových tiskáren a multifunkčních zařízení po celou dobu jejich životního cyklu, a to bez ohledu na výrobce.

Aby koordinace úkolů nutných k efektivní kontrole řady zařízení probíhala plynule, má nástroj Markvision Enterprise intuitivní rozhraní založené na rolích. Následující čtyři specifické oblasti služeb umožňují administrátorům udělovat uživatelům přístup na základě jednotlivých rolí a povinností: ASSET MANAGER, POLICIES, SERVICE DESK A EVENT MANAGER.

V průběhu tohoto roku si budete moci nástroj Markvision Enterprise stáhnout ze stránek WWW.LEXMARK.COM/MARKVISION. V současné době je k dispozici krátká videoprezentace o tomto softwaru.

Veškeré ceny, funkce, specifikace a schopnosti mohou být změněny bez předchozího upozornění.
1 Třída definovaná jako barevná laserová MFP pro formát A4 s maloobchodní cenou od 3000 do 5000 USD (platí pro USA), která zahrnuje i základní model. Rychlost tisku se pohybuje od 30 do 50 stran za minutu.
2 Třída definovaná jako barevné laserové tiskárny pro formát A4 s maloobchodní cenou od 1199 do 2499 USD (platí pro USA), která zahrnuje i základní model. Rychlost tisku se pohybuje od 30 do 50 stran za minutu.
3 Třída definovaná jako jednofunkční barevné laserové a LED tiskárny pro formát A3 s maloobchodní cenou od 1000 do 3000 USD (platí pro USA).

Tiskové zprávy

Diskuse