T-Systems na CeBITu

23. 2. 2011 19:33    Rubrika: Tiskové zprávy

CeBIT: Společnost T-Systems představí možnosti využití aplikací v cloudovém prostředí

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

- Sociální média pro lepší komunikaci
- Úspory energie s řešením Stromboxx
- 3D vzdělávání

Společnost T-Systems představí na letošním ročníku veletrhu CeBIT v Hanoveru řadu nových řešení, která využívají platformu cloud computingu. Důraz je kladen na efektivní podporu sociálních médií a úspory energií. Důraz je kladen také na profesionální vzdělávání a zvyšování kvalifikace zaměstnanců ve firmách.

Divize Multimedia Solutions, která je součástí společnosti T-Systems, předvede simulace chování sociálních médií, zákazníci budou mít možnost ověření a testování vlastní Web 2.0 strategie. Tato simulace zahrnuje definici parametrů, které ovlivňují efektivitu a chování digitálních médií a technologií, například při spuštění firemní marketingové kampaně zaměřené na zákazníky.

Řešení Stromboxx je inteligentní řídící a informační centrum pro bezdrátové ovládání termostatických ventilů u topení, které je dostupné také prostřednictvím mobilních zařízení. Toto řešení, realizované pomocí cloud computingu pomáhá zákazníkům řídit spotřebu energie na vytápění a díky přehledným a uceleným informacím poskytuje kompletní přehled o všech aspektech souvisejících s úsporami v topné sezóně.

Společnost T-Systems bude také prezentovat „Virtuální světy“ (Virtual Worlds), aplikaci pro soustavné vzdělávání ve 3D virtuálních učebnách. Řešení podporuje virtuální trénink a simulace, které souvisí se vzděláváním, praxí a profesním rozvojem zaměstnanců ve firmách.

Uvedená řešení budou k dispozici na stánku T-Systems Multimedia Solutions, hala 6, H11.

Tiskové zprávy

Diskuse