Symantec - program na zpětný odkup akcií

2. 3. 2011 20:53    Rubrika: Tiskové zprávy

Symantec představil program na zpětný odkup akcií v hodnotě 1 miliardy dolarů

Symantec Corp. (Nasdaq: SYMC) oznámil, že představenstvo schválilo program na zpětný odkup akcií v hodnotě 1 miliardy dolarů.

„Tímto programem potvrzujeme naše odhodlání zvyšovat hodnotu podniku z pohledu akcionářů a ukazuje i naši důvěru v dlouhodobou sílu společnosti,“ říká Enrique Salem, prezident a CEO společnosti Symantec. „Naše společnost i nadále vytváří zdravé cash flow, což nám umožňuje využívat příležitosti v odkupování akcií.“

Představený otevřený program nabývá okamžitě platnosti. Odkupy budou provedeny v souladu s platnými zákony o cenných papírech na otevřeném trhu nebo v soukromě sjednaných transakcích. V závislosti na tržních podmínkách a dalších faktorech mohou být tyto odkupy čas od času pozastaveny nebo zahájeny bez předchozího upozornění.

Společnost Symantec má přibližně 1,06 miliardy dolarů, které zůstávají v současném a nově schváleném programu. Symantec od roku 2008 vrátil akcionářům 2,1 miliardy dolarů pomocí zpětného odkupu více než 130 milionů svých akcií.