EA - Fight Night Champion v prodeji

4. 3. 2011 19:42    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Electronic Arts oznámila oficiální zahájení prodeje nového titulu EA SPORTS™ Fight Night Champion. Nová boxerská simulace Fight Night Champion vychází z osvědčených základů úspěšné série Fight Night, která se v posledních pěti letech řadí mezi nejlépe hodnocené v rámci značky EA SPORTS.

EA - Fight Night Champion v prodeji

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Fight Night Champion přináší především inovovaný herní systém, který umožňuje napodobit drsnou až brutální podstatu profesionálního boxu s dosud neviděnou mírou reality. Hra obsahuje velké množství nových módů a funkcí, jako jsou například příběhový Champion mód s filmovými prvky, více než 50 licencovaných postav boxerů včetně Muhammada Aliho, Mika Tysona a Mannyho Pacquiaoa, systém ovládání kompletního spektra úderů, úžasně propracovaný systém kariéry, mód Online Gyms a mnoho dalších.

S herním módem Champion vstupuje do Fight Night série koncept filmového příběhu a jako takový je vůbec prním v historii EA SPORTS. Jeho autorem je scénárista Will Rokos nominovaný na Oscara a hráč se v něm ujme role talentovaného boxera střední váhy Andre Bishopa. Jeho očima postupně odhaluje zákulisí profesionálního boxu, prosycené korupcí, osobními spory a dalšími vlivy, které se dějí mimo provazy ringu.
Fight Night Champion přichází s celou řadou vylepšení herního systému historicky velmi úspěšné série. Především je to přepracovaný systém úderů, nazvaný „Full Spectrum Punch Control“, který představuje vůbec nepřesnější a nejcitlivěji reagující koncept ovládání v rámci série Fight Night. Nový vytrvalostní systém sleduje separátně jednotlivé skupiny svalů, penalizuje hráče za nadměrnou inklinaci k jedinému typu úderu a motivuje k používání kombinací a pozorného sledování kondice. Kromě toho nechybí vylepšené grafické zpracování, variabilní ovládací schémata, realistické následky úderů, animace charakteristických pohybů jednotlivých boxerů či škála různých stavů omráčení.
Fight Night Champion vychází v Česku a na Slovensku 4. března 2011 ve verzích pro videoherní a zábavní systém Xbox 360® a počítačový zábavní systém PLAYSTATION®3 s věkovým hodnocením PEGI 16+. Další informace o hře najdete na www.ea.com/cz/games/fight-night-champion nebo www.easports.com/fightnight. Dění okolo hry sleduje také česko-slovenský komunitní kanál na Facebooku http://www.facebook.com/easports.czsk.

Tiskové zprávy

Diskuse