LG rozdává autodržáky a nabíječky

4. 3. 2011 10:00    Rubrika: Tiskové zprávy

LG rozdává autodržáky a nabíječky

LG rozdává autodržáky a nabíječky

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost LG Electronics CZ (LG), která je světovým lídrem a technologickým inovátorem v mobilních komunikacích, se připojuje k trendu bezpečného cestování automobilem. V březnu a dubnu nabízí ke špičkovému telefonu LG P500 Optimus One držák a nabíječku do auta zcela zdarma.

Pro všechny, kteří si během března a dubna 2011 zakoupí nový mobilní telefon LG P500 Optimus One, je navíc připraven autodržák (LG SCS-320) a nabíječka. Ve speciální edici tak každý zdarma dostane elegantní bezpečnostní sadu vytvořenou speciálně na míru pro tento model telefonu.

„Na českém trhu se prodávají univerzální autodržáky na mobilní telefony, které mají množství nevýhod. Ten, který v současné době dáváme zdarma k telefonu LG P500 Optimus One, je vyroben přesně na míru. Navíc, jak je u LG zvykem, je i tento držák velmi elegantní a praktický. Spotřebitelé tak mohou zapomenout na složité konstrukce s množstvím koleček, neboť náš držák je vytvořen jen z jednoho kusu,“ uvedl Martin Malý, tiskový mluvčí společnosti LG Electronics CZ.

Držák používá klasickou přísavku na čelní sklo. Mobilní telefon tak může být neustále v zorném poli řidiče. A jelikož pro LG telefony existuje velké množství navigačního softwaru (včetně aplikace Google Mapy, která je součástí každého modelu), může řidič používat LG P500 Optimus One i jako plnohodnotnou navigaci. Aby nedošlo k rychlému vybití baterie, je součástí balení také nabíječka (LG CLA-305), kterou jen stačí připojit do napájecího konektoru zapalovače. Nabíječka má univerzální microUSB konektor, díky kterému nemusí sloužit jen pro nabíjení telefonu, ale třeba i pro připojení k MP3 přehrávači nebo fotoaparátu. Konektor microUSB byl schválen Evropskou unií jako jednotný konektor nabíječek drobných elektrospotřebičů.
Komu nevyhovuje umístění na přední sklo, ten najde v balení také tzv. adhezivní disk. Ten je samolepící a každý si jej může umístit flexibilně třeba na palubní desku tak, aby telefon nepřekážel ve výhledu z automobilu.

LG P500 Optimus One je nejrychleji prodávaným telefonem značky LG: smartphonu se prodalo milionu kusů po pouhých 40 dnech prodeje. Za úspěchem stojí špičková výbava telefonu, vynikající zpracování, jednoduché ovládání a velmi příznivá cena. LG P500 Optimus One ve speciální edici s držákem a nabíječkou se bude prodávat v průběhu března a dubna za doporučenou maloobchodní cenu 5 690 Kč vč. DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse