HTC Incredible S od 10. března v prodeji

9. 3. 2011 09:54    Rubrika: Tiskové zprávy

HTC Incredible S od 10. března v prodeji ve značkové prodejně HTC

HTC Incredible S od 10. března v prodeji

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost HTC dnes potvrdila dostupnost prvního z pětice smartphonů, které minulý měsíc představila na Mobile World Congress v Barceloně. Model HTC Incredible S se 4“ displejem si budou moci zákazníci zakoupit již tento čtvrtek 10. března ve značkové prodejně HTC v pražské ulici Na Poříčí 24. Telefon bude k dispozici za doporučenou cenu 12 499 Kč včetně DPH. V rámci promoakce získají první majitelé nového telefonu zdarma 32 GB Micro SDHC kartu včetně USB čtečky. Díky ní a velkému displeji bude telefon ideálním zařízením pro offline mapové podklady automobilových navigací nebo pro sledování oblíbených seriálů. Akce platí do vyprodání zásob.

„Na letošním ročníku Mobile World Congress jsme představili dohromady pět nových telefonů a navíc náš první tablet. Model HTC Incredible S je tak první vlaštovkou, kterou si exkluzivně ve značkové prodejně HTC mohou zákazníci zakoupit,“ říká Dagmar Zweschperová a dodává: „Pro letošní rok jsme však přichystali celou řadu dalších inovativních telefonů, nejen těch představených v Barceloně.“

HTC Incredible S je postaven na platformě Android 2.2 a v pevném těle se 4“ Super LCD displejem nabídne gigahertzový Qualcomm Snapdragon MSM8255 procesor. Ten oproti dřívější generaci poskytuje až o 40 % menší energetickou náročnost a vyšší výkon. Pohotoví fotografové ocení 8 MPx fotoaparát s dvojicí přisvětlovacích LED diod. Pro videovolání je nad displejem na čelní straně telefonu umístěna 1,3 MPx kamera. HTC Incredible S podporuje také záznam videa v HD rozlišení 720p a telefon je vybaven akumulátorem s kapacitou 1450 mAh.

HTC Incredible S bude ve volném prodeji od 11. března. Fanoušci a stávající majitelé některého z telefonů HTC se o akci dozví na komunitním portálu www.htcfans.cz nebo na stránce HTC Fans Cz/Sk na Facebooku.

Tiskové zprávy

Diskuse