Logitech Surround Sound Speakers Z906

10. 3. 2011 09:49    Rubrika: Tiskové zprávy

Uslyšíte každý detail: Logitech představuje reproduktory s kvalitou prostorového zvuku jako v kině

Logitech Surround Sound Speakers Z906

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Model Logitech Surround Sound Speakers Z906 je následníkem reproduktorového systému Logitech Z-5500, jenž získal mnohá ocenění; nabízí zvuk 5.1 pro filmy, hry i hudbu

Abyste mohli vychutnat každý zvukový detail ve vašich filmech, hrách a hudbě, společnost Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) dnes představila reproduktorový systém Logitech® Surround Sound Speakers Z906. Tyto reproduktory poskytují výkon 500 wattů efektivních (RMS) a mají certifikaci THX®, která zaručuje, že ve vašem obývacím pokoji vytvoří zvuk, jehož kvalita odpovídá poslechu ve velkém kině.
„Máme radost, že můžeme spotřebitelům nabídnout následníka vysoce ceněného reproduktorového systému Logitech® Z-5500 Digital 5.1 Speaker System,“ řekl Mark Schneider, viceprezident a generální ředitel divize audio produktů společnosti Logitech. „Model Logitech Surround Sound Speakers Z906 je výsledkem přirozeného vývoje reproduktorů poskytujících prostorový zvuk a my jsme přesvědčeni, že se stane nepostradatelnou součásti mnoha obývacích pokojů.“
Reproduktory s vysokým výkonem – 500 wattů – a certifikací THX
Reproduktorový systém Logitech Surround Sound Speakers Z906 nabízí mohutný zvukový výkon 500 wattů (RMS), jenž hravě dokáže rozvibrovat váš dům. Nejnovější reproduktory se značkou Logitech musely splnit přísné nároky na zvukové parametry, aby získaly certifikaci THX – a vy díky ní měli záruku, že cokoli budete poslouchat, bude znít věrně a přesně tak, jak tvůrci zamýšleli.
Vestavěný digitální dekodér 5.1 vytvoří ze zvukových stop vašich filmů ve formátu Dolby® Digital nebo DTS™ detailně prokreslený prostorový zvuk – od burácejícího davu až po tiché krůčky přesně za vašimi zády. Máte-li rádi bohaté basy, které otřásají celým domem, zajistí je odlehčený subwoofer se zvukovým výstupem do strany, který díky výkonu 165 wattů zaručí, že basy budou čisté a bez zkreslení. A i dvoukanálový zvuk reproduktory Logitech Surround Sound Speakers Z906 promění na prostorový zážitek, jenž vás plně pohltí.
Navrženo pro obývací pokoj – připojte až šest zvukových zařízení
Reproduktorový systém Logitech® Surround Sound Speakers Z906 má nejen skvělý zvuk, ale je navržen s ohledem na stávající potřeby vašich obývacích pokojů. Připojit můžete až šest zvukových zařízení současně – například televizor, DVD přehrávač, digitální videorekordér, přehrávač Blu-Ray™ disků, Xbox 360®, PLAYSTATION®3, Wii™, iPod® a třeba i váš počítač nebo notebook na platformách PC nebo Mac®. A díky přehledným kontrolkám a designu, jenž umožňuje snadné poskládání sestavy, bude ovládací konzole ozdobou vašeho systému pro domácí zábavu.
Pro vaše pohodlí je systém vybaven dálkovým ovladačem, takže svůj zážitek z poslechu můžete ovládat, aniž byste se museli zvedat z pohovky. A satelitní reproduktory umožňují montáž na stěnu, takže se z jakékoli místnosti může rázem stát domácí kino.
Cena a dostupnost
Očekává se, že reproduktorový systém Logitech Surround Sound Speakers Z906 bude ve Spojených státech i v Evropě k dostání během března 2011 za doporučenou maloobchodní cenu 8 729 Kč. Podrobnější informace můžete získat na adrese www.logitech.com.

Tiskové zprávy

Diskuse