T-Mobile nabízí slevy na satelitní TV

10. 3. 2011 14:20    Rubrika: Tiskové zprávy

- O 1 000 korun levnější zařízení k TV Start

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění




S přicházejícím jarem jsou tu nové ceny T-Mobile Televize. Na zákazníky čeká jednak akční březnová sleva, ale také trvalé snížení měsíčního paušálu za programovou nabídku TV Standard. Ušetří i zájemci o TV Start, neboť potřebný komplet pro příjem satelitního signálu pořídí
o tisícovku levněji.

„Úpravou našich cen reagujeme na potřeby zákazníků, kteří se rozhodli přejít od svého současného poskytovatele televize k T-Mobile. Tito uživatelé si mohou ponechat svůj satelit a set-top-box a využít snížený měsíční paušál jen 299 korun včetně bezplatné aktivace a TV karty,“ říká Jiří Hašek, ředitel řízení kategorie a produktů společnosti T-Mobile.

Březen – měsíc satelitní televize
Pro všechny, kdo uvažují o pořízení celého satelitního kompletu s programovou nabídkou Standard, je určena speciální březnová akce. Kdo do konce března uzavře smlouvu na dva roky, zaplatí měsíční paušál po celou dobu trvání smlouvy 399 Kč s DPH, místo obvyklých 449 Kč s DPH. K výhodám
TV Standard patří nulový aktivační poplatek, přijímač s anténou za 1 korunu s DPH či instalace za sníženou cenu 499 Kč s DPH.

Navíc, kdo si objedná TV Standard obdrží automaticky na 3 měsíce zcela zdarma balíček HD programů (Eurosport HD, Nova Sport HD, FILMBOX HD, History HD, Discovery HD, Brava HD, Travel Channel HD a Penthouse HD), který přináší televizní pořady v nejvyšší dostupné kvalitě obrazu a zvuku.

Nejen majitelé „železa“ ušetří
Na zajímavější cenu se mohou těšit také ti, kteří již doma mají satelitní přijímač a anténu, a uvažují jen
o pořízení TV karty k T-Mobile Televizi. Pokud se rozhodnou pro programovou nabídku TV Standard a uzavřou smlouvu na dva roky, přijde je měsíční paušál jen na 299 Kč s DPH. A navíc dostanou TV kartu
i aktivaci zcela zdarma.

A aby toho nebylo málo, ušetří i zájemci o programovou nabídku TV Start. Za kompletní sestavu – přijímač + TV karta Start + parabola – zaplatí nově 4 999 místo původních 5 999 Kč s DPH. O tisíc korun levněji (4 499 Kč s DPH) přijde i kombinace TV karty Start a přijímače. Zlevnění se dočkala i samostatná TV karta Start – 1 499 místo původních 1 599 Kč s DPH.

T-Mobile Televizi si lze pořídit prostřednictvím zákaznického centra (4603 ze sítě T-Mobile), ve značkových prodejnách nebo v eShopu. Kompletní informace na www.t-mobile.cz/televize.

Tiskové zprávy

Diskuse