T-Systems - globální certifikace Run SAP

10. 3. 2011 21:02    Rubrika: Tiskové zprávy

- Run SAP metodologie použitá v rozsahu end-to-end

Společnost T-Systems získala globální certifikaci Run SAP Operations od firmy SAP AG, která ji staví do úrovně SAP Global Support Partner. T-Systems byl také certifikován v oblasti implementace SAP. Jako globální partner SAP v oblasti služeb, podpory a hostingu je T-Systems nyní jednou z mála společností, které mají certifikaci v úrovni globální SAP partnerství pro všechny tři klíčové oblasti. Partnerství nepřesahuje jen hranice států, ale má vliv na široké spektrum odvětví, technologií a uživatelských skupin.

„Jako globální partner společnosti SAP nabízíme end-to-end podporu aplikací v našich datových centrech, která máme po celém světě, při vysoké úrovni kvality a dodržování SAP metodologie (Run SAP). Tyto služby pokrývají celý životní cyklus SAP aplikací,“ říká Christoph Hermann, Vice President Global Delivery Unit SAP Services ICTO ve společnosti T-Systems a vysvětluje klíčové výhody certifikace. „Použitím Run SAP metodologie můžeme zákazníkům nabídnout mimořádně spolehlivé služby a vyšší dostupnost procesů v aplikacích. Naše SAP end-to-end řešení minimalizují rizika a výpadky.“

Společnost T-Systems spoléhá na metodologii Run SAP od konce roku 2009. Inovativní metodologie optimalizuje SAP systémy pomocí koncových standardů pro provoz ve spojení s nejlepšími zkušenostmi (best practice) při implementaci SAP projektů. Zákazníci společnosti T-Systems budou profitovat z globální certifikace ve více směrech. SAP standardy pro provoz pomohou snížit náklady pomocí automatizace procesů. Nabídnou také pokročilé sledování a ověřování, které pomůže zákazníkům zlepšit nákladovou stránku provozu SAP aplikací a plně podporovat legislativní požadavky.

Globální certifikace také umožňuje společnosti T-Systems stát se nejlepší volbou pro implementace metodologie Run SAP ve velkých mezinárodních firmách. T-Systems v Mexiku byl v loňském roce jedním z prvních ICT poskytovatelů služeb v Latinské Americe, který získal Run SAP certifikaci. Tento fakt pomáhá zákazníkům lépe plánovat a realizovat koncová SAP řešení v souladu se standardy.

Provoz a implementaci SAP aplikací na základě standardů a certifikací poskytuje společnost T-Systems i v České republice. Součástí nabídky jsou i přednastavená řešení pro výrobní obory a specifické řešení pro zdravotnictví. Společnost T-Systems také v České republice poskytuje, jako jedna z prvních firem, nákladově efektivní cenový model SAP, založený na poskytnutí komplexní SAP služby včetně pronájmu licencí a s podporou provozu pro zákazníky v lokálních datových centrech
T-Systems.