S&T CZ - expert na datová centra Cisco

14. 3. 2011 12:18    Rubrika: Tiskové zprávy

S&T CZ se stala expertem na datová centra Cisco

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost S&T CZ získala od společnosti Cisco Systems jako jedna z mála tuzemských IT firem prestižní certifikaci pro oblast datových center, sjednocené IT infrastruktury, virtualizace a cloud computingu. Globální hodnota tohoto trhu je odhadována na 75 miliard dolarů.

Systémový integrátor S&T CZ získal od společnosti Cisco Systems partnerskou certifikaci Cisco Authorised Technology Provider - Data Center Unified Computing Satellite Partner (ATP-DUCS). Certifikaci uděluje společnost Cisco pouze těm technologickým partnerům, kteří splní náročné požadavky na odbornou způsobilost. Společnost S&T CZ navíc disponuje odborným zázemím silné mezinárodní skupiny S&T Group, jejíž je součástí.

Podle Jiřího Deváta, generálního ředitele Cisco Systems, společnost S&T CZ dosáhla výjimečného úspěchu: „Autorizace prokazuje schopnost firmy rozvíjet technologickou expertizu v oblasti datových center. Certifikace je pro zákazníky zárukou, že společnost S&T CZ dokáže své znalosti a zkušenosti získané spoluprací s dosavadními dodavateli uplatnit při nasazení pokrokových technologií Cisco. Kvalifikace S&T CZ pro návrh, prodej a instalaci technologií pro budování datových center, jejich virtualizaci a cloud computing je navíc znásobena možností čerpat z know-how celé nadnárodní skupiny S&T Group.“

Technologické řešení Cisco Unified Computing System radikálně zjednodušuje tradiční IT architekturu pro ukládání a správu dat. Výrazně snižuje počet zařízení, která by se jinak musela koupit, nasadit a spravovat. Systém také zajišťuje koncovou optimalizaci virtualizovaných prostředí a zároveň zachovává možnost podpory tradičních operačních systémů a aplikačních sad.

Společnost S&T CZ je jednou z mála tuzemských IT firem, které status autorizovaného technologického partnera společnosti Cisco Systems získaly. „Certifikace potvrzuje skutečnost, že jsme klíčovým partnerem společnosti Cisco, který nabízí komplexní řešení datových center i pro ty nejnáročnější zákazníky,“ uzavřel Jiří Košťál, generální ředitel společnosti S&T CZ.
na http://newsroom.cisco.com.

Tiskové zprávy

Diskuse