Ivan Kunert novým ředitelem Motorola Solutions ČR

16. 3. 2011 12:30    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Motorola Solutions jmenovala nového ředitele pro Českou republiku

Ivan Kunert  novým ředitelem Motorola Solutions ČR

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Motorola Solutions je předním poskytovatelem životně důležitých komunikačních řešení pro zákazníky z řad podniků a státních institucí

Společnost Motorola Solutions jmenovala do funkce ředitele české divize pana Ivana Kunerta. Vedle své hlavní role, spojené s vedením střediska zákaznické podpory Brno Support Center, Ivan Kunert nově zodpovídá také za obchodní aktivity společnosti Motorola Solutions. Tým střediska zákaznické podpory v Brně poskytuje široké spektrum služeb jak technické, tak netechnické povahy, přes centrální řízení objednávek až po marketingové aktivity v rámci Evropy, Středního východu a v oblasti Afriky.

Ivan Kunert nastoupil do společnosti Motorola Solutions téměř před 6 lety po více než 12-ti letech praxe v oblasti řízení, prodeje, obchodního marketingu a provozu získané při působení na různých obchodních pozicích nadnárodních společností zvučných jmen, mimo jiné PepsiCo, Colgate-Palmolive a Citibank.

Společnost Motorola Solutions je předním poskytovatelem životně důležitých komunikačních řešení pro zákazníky z řad podniků a státních institucí. S pomocí zaměstnanců ve více než 65 zemích a 25 000 obchodních partnerů poskytuje společnost Motorola Solutions zákazníkům to nejširší portfolio řešení a služeb, které jsou specificky zaměřené na jejich potřeby. Nabídka zahrnuje dvousměrné rádiové systémy pro komunikaci, mobilní terminály, čtečky čárových kódů, WLAN, širokopásmové technologie a RFID systémy.

KLÍČOVÁ FAKTA
Dvousměrné rádiové systémy:
• Jako přední poskytovatel komunikačních řešení pro veřejný sektor a podniky navrhuje společnost Motorola Solutions obzvláště odolné přenosné a vozidlové dvousměrné rádiové systémy pro aplikace důležité pro plnění úkolů. Tato řešení jsou používána ve více než 90 zemích světa.

Mobilní computing:
• Společnost Motorola Solutions nabízí širokou řadu odolných mobilních terminálů a podnikových digitálních asistentů (Enterprise Digital Assistant – EDA) s integrovanou načítací funkcionalitou a různými možnostmi v oblasti konektivity pro spolehlivý bezdrátový sběr a přenos dat a hlasu v reálném čase i v extrémních podmínkách.
• Mobilní terminály a EDA od společnosti Motorola Solutions se mimo jiné používají při:

- Načítání čárových kódů: Mobilní nebo pevně instalované čtečky a snímače společnosti Motorola Solutions zajišťují rychlý a bezpečný sběr dat a jejich přenos. Používají se v průmyslových odvětvích jako je maloobchod a logistika. Přenosné a stacionární čtečky společnosti Motorola Solutions jsou vybavené laserovými snímači a imagery pro načítání 1D a 2D čárových kódů.

- Bezdrátovém přenosu řeči a dat: WLAN a širokopásmová řešení společnosti Motorola Solutions umožňují uživatelům, aby spolehlivě a bezpečně získávali přístup k datům svých podniků a zákazníků. Nabídka zahrnuje WLAN infrastrukturu, správu a bezpečnostní technologie pro společnosti.

- RFID: RFID portfolio společnosti Motorola Solutions zahrnuje mobilní a stacionární RFID čtečky pro řízení a sledování stavu zásob v reálném čase. Tato technologie se používá zejména v dopravě a logistice, ale také ve výrobě a maloobchodě.
Společnost Motorola Solutions v nedávné době představila jako poslední technologickou inovaci ve svém portfoliu RFID řešení nejmenší a nejlehčí přenosnou RFID čtečku. Motorola Solutions je díky tomuto terminálu a komplexnímu portfoliu RFID řešení velmi dobře připravená pro budoucnost.

Ivan Kunert, ředitel společnosti Motorola Solutions Česká republika říká:
„Spolehlivá komunikační řešení jsou naprosto nezbytná pro funkčnost a schopnost reakce společností a organizací pro bezpečnost veřejnosti. Díky našim dlouhotrvajícím zkušenostem a důležitým inovacím v oblasti komunikační technologie umožňujeme zákazníkům, aby dokázali co nejvíce v okamžicích, kdy o něco důležitého jde. Díky našemu rozsáhlému know-how, globální síti partnerů a unikátní nabídce služeb máme výjimečně dobrou pozici v konkurenčním prostředí trhu a v budoucnosti vidíme jasné příležitosti pro náš růst. Naším cílem je dále rozšiřovat naši pozici jako předního poskytovatele životně důležitých komunikačních řešení, pro zákazníky z řad podniků a státních institucí.“

Tiskové zprávy

Diskuse