Tenký notebook Sony Vaio S

18. 3. 2011 11:57    Rubrika: Tiskové zprávy

Výkon v pohybu: zvyšte svou produktivitu s novou řadou notebooků VAIO S

Tenký notebook Sony Vaio S

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Stylový štíhlý 13,3” notebook od Sony nabízí větší výdrž
při nižší hmotnosti

• Zvýšená mobilita a vysoká odolnost: tenká a lehká konstrukce, nový design „full flat“
• Delší doba pro práci nebo zábavu díky nové baterii
• VAIO Display Plus o úhlopříčce 13,3” (33,7cm)
• Systém dynamických hybridních grafických karet pro vyvážený poměr mezi výdrží a výkonem
• Zvýšení produktivity díky rychlému startu systému a rychlému přístupu na internet
• Podsvícená klávesnice a senzor okolního osvětlení
• 3G integrovaný modem VAIO "everywair"

Nové 13,3” (33,7cm) štíhlé notebooky Sony VAIO S nabízejí dokonalé spojení výkonu, designu a mobility.

Lehké, štíhlé notebooky VAIO řady S mají tělo nové ploché konstrukce „full flat“ vyrobené z hořčíkové slitiny a opatřené širokou hliníkovou opěrnou zápěstí. Notebook se vyznačuje vysokou pevností, nízkou hmotností, dobrými užitnými vlastnostmi a přitažlivým vzhledem. Inovativní chytře ukrytý mechanismus pantů neodvádí pozornost od obsahu obrazovky. Tloušťka dosahuje pouhých 24 mm, zatímco hmotnost je na cestování velmi příjemných cca 1,75 kg.

VAIO řady S přináší novou koncepci baterie, která umožňuje pracovat ve dne v noci bez přerušení. Interní lithum-polymerovou baterii, která nabízí (v režimu Stamina) výdrž až 7 hodin, doplňuje volitelná plochá lithium-polymerová baterie, kterou lze nabíjet nezávisle na počítači a kterou lze připojit, aniž by bylo nutné vyjmout interní baterii. Druhou baterii připojíte za chodu notebooku, a pokud nejste u zdroje elektrické energie, můžete jeho výdrž zvýšit až na 14 hodin.

Systém dynamických hybridních grafických karet naprosto hladce přepíná mezi integrovanou grafickou kartou Intel a výkonnou grafickou kartou AMD Radeon™ HD 6000 (s 512 MB nebo 1 GB VRAM), podle náročnosti aplikace, ve které zrovna pracujete. Při sledování HD videa náročného na výkon procesoru budete mít vždy jistotu optimální rovnováhy mezi výkonem a výdrží baterie.

Na VAIO Display Plus s úhlopříčkou 13,3” (33,7 cm) a vynikajícím jasem, barevným kontrastem, ostrým a detailním obrazem budou všechny vaše dokumenty vypadat dokonale. Pokročilý povrch s nízkou odrazivostí světla umožňuje pohodlné sledování obrazu za jakéhokoli osvětlení a nabízí optimální poměr potlačení odlesků a jasného obrazu. Skutečně širokoúhlý poměr stran obrazu o rozlišení 1366x768 pixelů nabízí ideální proporce pro umístění dvou webových stránek vedle sebe.

Podsvícená klávesnice s dostatečným rozestupem kláves umožňuje pohodlné psaní ve dne i v noci. Počítač je vybaven i senzorem okolního osvětlení, který automaticky snižuje jas vysoce kvalitního displeje VAIO z důvodu úspory elektrické energie při práci v tmavém prostředí.

Notebooky VAIO S jsou navrženy s velkým důrazem na každodenní pracovní výkon. Systém rychlého startu operačního systému „Fast Boot“ připraví počítač s originálním systémem Windows® 7 až o 50 % rychleji než běžné notebooky. To oceníte zejména, když potřebujete stihnout nějaký termín a spěcháte. K dispozici máte také šikovně umístěné tlačítko WEB, které váš počítač spustí a připraví k přístupu na internet během několika málo sekund. Tato funkce se výborně hodí, když si třeba v kavárně nebo v odletové hale na letišti potřebujete rychle zkontrolovat nejnovější e-maily na webu.

Díky integrované bezdrátové technologii 3G WWAN VAIO "everywair" se můžete připojit k internetu prostřednictvím svého mobilního operátora rychlostí až 7,2 Mbps.

Barevně sladěné příslušenství zahrnuje externí baterii BPSC24 s vlastní nabíječkou. K dispozici je také nový plochý replikátor portů, který lze použít jako dolovací stanici a pracovat, zatímco se připojená baterie BPSC24 nabíjí.

Nová řada štíhlých, supermobilních notebooků VAIO S bude k dostání od konce března 2011.

Doporučená cena: 29.990 CZK

Model:
VPCSB1A9E/B
Procesor: Intel® Core™ i7-2620M
Operační systém: Genuine Windows® 7 Professional (64bit)
Paměť: 8 GB, DDR3 1333Mhz SDRAM
Disk: 128 GB, SSD
Displej: 33,7 cm (13,3”), VAIO Plus (1366x768), širokoúhlý (poměr stran 16:9)
Hybridní grafika: AMD Radeon™ HD 6630M + Intel® HD
Optická mechanika: Blu-ray Disc™ ROM se SuperMulti DVD
Ostatní: WLAN 802.11b/g/n; 3G WWAN; Bluetooth® 2.1; Hi-Speed USB 2.0 (x2), SuperSpeed USB 3.0 (x1); HD web kamera "Exmor"; tlačítka VAIO Assist a přepínání režimu grafických karet, rychlý start systému
Rozměry (HxVxŠ): 224,5 x 23,9 x 331 mm (přibližně)
Hmotnost: Cca 1,75 kg (se standardní interní baterií)

Parametry a funkce se mohou u jednotlivých modelů lišit. Více informací zde: notebooky VAIO.

Tiskové zprávy

Diskuse