Roční obrat AT Computers rostl o10 procent

22. 3. 2011 11:24    Rubrika: Tiskové zprávy

AT Computers má za sebou další úspěšný rok

Společnost AT Computers, jeden z největších ICT distributorů na českém a slovenském trhu, dosáhla v uplynulém roce obratu 8,65 miliardy korun, což představuje 10 procentní nárůst oproti roku 2009. Celá skupina AB, pod kterou
AT Computers patří, dosáhla rekordního obratu 20,4 mld. Kč a znovu potvrdila pozici jedničky na trhu v regionu Polska a České a Slovenké republiky.

AT Computers se v průběhu uplynulého roku podařilo začlenit do svého portfolia celou řadu zajímavých produktů. Společnost se například stala oficiálním distributorem populární značky Apple, výhradním distributorem produktů německé společnosti Braun Photo Technik, autorizovaným distributorem produktů Konica Minolta, Xerox či síťových produktů společnosti D-Link.
„Hospodářských výsledků si velmi vážíme, stále jsme ještě v době, kdy celý region střední Evropy hovoří o krizi. Přesto se nám podařilo růst výrazně rychleji, než rostl trh a posílit tak svou pozici. Našim cílem je stát se v tomto roce jedničkou na českém trhu,“ říká ředitel společnosti AT Computers Aleš Kilnar.