Toshiba STOR.E ALU 2S a STEEL S - externí disky

23. 3. 2011 11:47    Rubrika: Tiskové zprávy

STOR.E STEEL S a STOR.E ALU 2S s kapacitou až 2TB a s USB 3.0

Toshiba STOR.E ALU 2S a STEEL S - externí disky

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Divize společnosti Toshiba Europe GmbH dnes oznámila, že uvede na trh STOR.E STEEL S a STOR.E ALU 2S: dvě řady externích pevných disků s rozhraním USB 3.0 pro rychlý přenos dat až 5Gb za vteřinu a s dostatečně velkou kapacitou k uchování rozsáhlých multimediálních souborů. STOR.E STEEL S a STOR.E ALU 2S budou během prvního čtvrtletí roku 2011 dostupné na trhu v Evropě, na Středním Východě a v Africe.

Toshiba rozšiřuje řadu produktů o datové nosiče s rozhraním USB 3.0
Vzhledem k moderní digitalizaci dokumentů vyžaduje uživatel spolehlivé externí pevné disky s vysokou kapacitou a rychlým přenosem dat. Mnoho zákazníků chce bez omezení převádět rozsáhlé soubory jako videa, hudební alba a fotografie mezi počítačem a záložním zařízením. STOR.E STEEL S i STOR.E ALU 2S s rozhraním USB 3.0 disponují přenosem dat rychlostí až 5Gb za vteřinu. Tyto moderní externí disky jsou navíc plně kompatibilní s počítači a přídavnými zařízeními s porty USB 2.0.

Velká kapacita pro vytváření rozsáhlých multimediálních knihoven
Externí pevné disky STOR.E STEEL S a STOR.E ALU 2S formátu 2.5“ disponují kapacitou až 1TB. Díky napájení přes USB kabel jsou tyto 2.5“ lehká záložní zařízení snadno přenosná. STOR.E ALU 2S nabídne i 3.5“ formát s maximální kapacitou 2TB vhodný ke stálému připojení v kanceláři nebo domácnosti. Tato verze je určena především pro uživatele s rozsáhlou multimediální knihovnou, kteří vyžadují obzvlášť velkou kapacitu externích disků.

Masívní design se strhující elegancí
Díky kovovým krytům jsou tyto moderní externí pevné disky extrémně odolné a spolehlivé. Zatímco STOR.E ALU 2S bude k dispozici v černém nebo matově stříbrném hliníku, STOR.E STEEL S je z oceli a na trh přichází ve třech barevných variantách: stříbrné, černé a titanové.

Doplňující tiskové materiály a informace
Ke stažení fotografií prosím navštivte Image Library na stránkách Toshiba Press Lounge na http://eu.press.toshiba.eu/en/lists/pr_list_image_library_products.

Tiskové zprávy

Diskuse