Canon a Océ představili řadu imagePRESS C7010VPS

24. 3. 2011 19:34    Rubrika: Tiskové zprávy

Canon a Océ představili první společně vyvinutou řadu digitálních produkčních strojů

Canon a Océ představili řadu imagePRESS C7010VPS

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

• Spojení výjimečné kvality tisku a mimořádného výkonu Canon imagePRESS C7010VP a softwaru Océ PRISMAsync pro řízení workflow přináší první dokonale synchronizované digitální tiskové řešení vyvinuté společnostmi Canon a Océ
• Společnosti Canon a Océ se spolu stávají silnější a rozšiřováním svého portfolia usilují o pozici celosvětového lídra v tiskovém průmyslu
• Novinka přináší ofsetovou kvalitu tisku a zvyšuje efektivitu výroby, zjednodušuje celý proces, snižuje dobu tisku a náklady

Canon Europe, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, a Océ, mezinárodní lídr ve správě digitálních dokumentů, představili na veletrhu Graphispag (stánek C329) v Barceloně první společně vyvinuté řešení – řadu imagePRESS C7010VPS.

Nová řada využívá toho nejlepšího z obou společností a představuje důležitý milník ve vzájemném propojování technologií. Spolupráce v oblasti vývoje a výzkumu přináší užitek zákazníkům, kteří získávají ty nejlepší technologie na trhu. Novinka potvrzuje sílu spojení společností Canon a Océ, jejichž cílem je stát se světovým lídrem v tiskovém průmyslu.

Řada imagePRESS C7010VPS posouvá barevný produkční tisk a efektivitu workflow na zcela novou úroveň. Zákazníkům nabízí unikátní výhody tisku, který kombinuje osvědčené digitální barevné tiskové technologie Canon se softwarem Océ PRISMAsync. Profesionálním tiskařům sloučení vstupního rozhraní a tiskového stroje do jednoho integrovaného systému přináší ofsetovou kvalitu tisku a zvyšuje efektivitu výroby, zjednodušuje celý proces, snižuje dobu tisku a náklady.

Nová řada přináší jedinečné funkce pro vyšší produktivitu, včetně inteligentního plánovače úloh a workflow podle typu médií, které minimalizují prostoje a zvýšují flexibilitu uživatelů, kteří mohou snáze úlohy plánovat dopředu.

imagePRESS C7010VPS, imagePRESS C6010VPS a imagePRESS C6010S disponují všemi funkcemi platformy imagePRESS C7010VP, kterou představila společnost Canon na veletrhu Ipex v roce 2010. Pokročilé technologie zobrazování a manipulace s médii a rozšířené možnosti finišování zvyšují produktivitu a flexibilitu, a tím umožňují zlepšit zisky, k čemuž nyní přispívá i vynikající řešení workflow a správy barev od společnosti Océ.

Kontrolér Océ PRISMAsync přináší do řady imagePRESS C7010VPS výrazně rychlejší zpracování, integrovaný Adobe RIP, vynikající manipulaci s médii a pokročilou správu barev, což umožňuje působivou rychlost rastrování a výjimečnou kvalitu barev. Široké možnosti připojení kontroléru umožňují bezproblémovou integraci systémů do standardních průmyslových workflow.

imagePRESS C7010VPS umožňuje dosáhnout ještě vyšší produktivity intuitivním ovládáním a inteligentním plánovačem úloh, který usnadňuje plánování úloh až na osm hodin dopředu. Software Océ PRISMA zjednodušuje workflow založené na úlohách tím, že umožňuje předtiskovým specialistům zaměřit se na přípravu dokumentu, zatímco operátoři se soustředí jen na produkci.

Uživatelé mohou těžit z unikátního workflow, jehož základem je práce s médii, s jedním katalogem médií pro předtiskovou přípravu a produkci. Uživatelé, kteří odesílají úlohy, si vyberou správné médium z podrobného katalogu médií pouhým jedním kliknutím. Operátor tak dostane přesnou informaci, jaké médium má použít, a tiskárna se automaticky nastaví pro vybrané médium. Tento postup, který vychází z různého typu médií, umožňuje operátorům připravovat úlohy dopředu a minimalizovat chyby, dobu zpracování zakázek a prostoje.

„Špičková kvalita řady Canon imagePRESS C7010VPS a rychlost, s jakou jsme byli schopni uvést zařízení na trhu, ukazují na vysokou úroveň spolupráce, která již mezi společnostmi Canon a Océ funguje,“ říká David Preskett, European Professional Print Director, Canon Europe. „Využitím vzájemných zkušeností se spolu stáváme silnější, což potvrzují i inovace u řady imagePRESS C7010VPS. Nyní máme lepší výchozí pozici než kdy dříve, abychom usnadnili našim zákazníkům skok do nových oblastí podnikání.“

„Výhod workflow PRISMAsync pro černobílou produkci využívají již tisíce uživatelů systému Océ VarioPrint,“ říká Nick Klitsie, Vice-President Business Group Office and Printroom z Océ. „Společnosti Canon a Océ nyní spojily mimořádnou kvalitu, rychlost produkce a výhody workflow PRISMAsync do jednoho výkonného barevného tiskového systému, který našim zákazníkům otevírá svět nových obchodních příležitostí. Nové modely nejen že zlepší efektivitu produkce, ale flexibilita, kterou nabízejí ve smyslu řízení používání médií, délky tisku a intuitivní obsluhy, znamená, že profesionální tiskaři budou moci rozšířit nabídku svých služeb a zvýšit svůj zisk.“

Nové stroje imagePRESS C7010VPS, imagePRESS C6010VPS a imagePRESS C6010S budou v Evropě dostupné prostřednictvím přímého prodeje společností Canon a Océ, a také prostřednictvím sítí akreditovaných prodejců. Zákazníci budou mít k dispozici špičkový servis Canon a Océ síť zkušených techniků, což zaručuje maximální rychlost a pohodlí.

Společnosti také plánují začlenit PRISMAsync do multifunkčních strojů řady imageRUNNER ADVANCE pro kancelářská prostředí.

Tiskové zprávy

Diskuse