Open Source Conference/LinuxExpo 2011

29. 3. 2011 10:38    Rubrika: Tiskové zprávy

Registrace na Open Source Conference/LinuxExpo 2011 je otevřena

Open Source Conference/LinuxExpo 2011

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Letošní ročník konference a výstavy se koná 19. dubna 2011 v kongresovém centru U Hájků.

Chcete se orientovat v Open Source světě? Jste uživatelem volného softwaru či o něm teprve uvažujete? V dnešní době je svou kvalitou Open Source software srovnatelný s běžnými produkty na trhu, často nabízí i mnohem více, jelikož jeho vývoj je pružnější a rychlejší. Navíc umožňuje uživatelům i firmám významné úspory nákladů. S novinkami v linuxových distribucích a s celou řadou Open Source řešení se budete moci seznámit na letošní Open Source Conference. Registrovat se můžete na webových stránkách akce do 18. dubna 2011.
Pro přehlednost byl program uspořádán do dvou sálů, z nichž jeden se zaměřuje na linuxová témata. Přednášející představí novinky, podělí se s vámi o zkušenosti z vývoje, a zaměří se i na problémy, kterým možná čelíte i vy. Mimo jiné se také dozvíte, jak efektivně řídit a mít pod kontrolou velké webové projekty.
Prostor také dostanou dnes tolik populární operační systémy pro mobilní přístroje. Do zákulisí vývoje Androidu Vás uvede významný host konference, Sparky Rhodes z Googlu. Následovat bude možná méně známý, přesto o nic méně inovativní projekt MeeGo. Pro vývojáře bude jistě zajímavé dozvědět se více o Intel AppUpSM developer programu a příležitostech, které přináší.
Zajímavá témata jistě najdou všechny skupiny návštěvníků, pro firmy jmenujme například inovativní řešení pro on-line hlasování či monitorovací systém Zenoss, který si pro sledování své infrastruktury zvolily i firmy jako Vmware nebo LinkedIn.
Open Source Conference/LinuxExpo 2011 se uskuteční v úterý 19. dubna 2011 v pražském kongresovém centru U Hájků. Podrobný program, spolu s registračním formulářem a profily partnerů a zúčastněných projektů, naleznete na www.oscon.cz.

Tiskové zprávy

Diskuse