T-Mobile - ADSL internet za 399 korun

30. 3. 2011 20:44    Rubrika: Tiskové zprávy

- Nabídku lze využít ke všem hlasovým tarifům až do konce května

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění



Velmi oblíbená cenová akce na pevný internet od T-Mobile je opět tady. V rámci balíčku 2v1 nabídne T-Mobile od 1. dubna Internet ADSL Standard bez pevné linky jen za 399 Kč s DPH měsíčně. Mimořádná snížená cena platí po celou dobu uzavření smlouvy (2 roky) a získají ji všichni uživatelé hlasových paušálů.

Zájemci o pevný internet za výhodných podmínek by neměli váhat. Pokud mají od T-Mobile hlasový tarif, mohou si k němu od začátku dubna do konce května pořídit pevný internet za speciální cenu, a to 399 Kč s DPH měsíčně. Stačí jen na dva roky uzavřít smlouvu k tarifu Internet ADSL Standard – bez pevné linky v rámci balíčku 2v1. Ten spojuje Internet ADSL Standard – bez pevné linky a téměř všechny hlasové tarify z nabídky T-Mobile za jednu výhodnou cenu.

Internet ADSL Standard bez pevné linky nabízí surfování s rychlostí: download až 8 Mb/s; upload
512 kb/s. Uživatel tak získá přístup na web, aniž by musel platit paušál za pevnou linku. Zájemci o pevný internet mají na výběr ze dvou modemů. ADSL2+ modem ZyXEL P-661HNU-F3 s funkcí 3G back up se v případě nedostupných ADSL dat může připojit k 3G/2G mobilní síti. Druhou variantou je ADSL2+ modem Zyxel P-660 HN-T3A. Oba dva lze pořídit již od 1 Kč s DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse