TomTom - trojice nových GPS navigací

30. 3. 2011 20:54    Rubrika: Tiskové zprávy

TomTom rozšiřuje řadu PRO o 5“ modely

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost TomTom dnešním dnem oznamuje dostupnost trojice nových GPS navigací s 5“ úhlopříčkou displeje. Jedná se o modely TomTom PRO 7150, PRO 9150 a PRO 7150 TRUCK. Řada navigací PRO je primárně určena pro podnikové zákazníky. Vyznačuje se velkým displejem a důrazem na jednoduché ovládání.

Nové 5“ modely s dotykovým displejem kladou důraz na jednoduché ovládání, aby řidič nebyl vyrušován od řízení. Všechny modely jsou vybavené funkcí WORKsmart™. Navigace vždy najde nejlepší možnou trasu a jako i další navigace ze série PRO umí i tyto nové modely zaznamenávat ujeté kilometry a čas, z těchto údajů umí vytvářet reporty. Navigace tedy poslouží i jako precizní a automatická kniha jízd.

„Větší displej nabízí řidiči mnohem více komfortu a snadnější ovládání. Řidič pak neztrácí čas dlouhým nastavováním navigace. Vše je velmi jednoduché a příjemné. Zároveň vidí, které úkoly má již hotové a které jej ještě čekají. To obyčejné navigace neumí,” říká Thomas Schmidt, generální ředitel TomTom Business Solutions.

Další vlastnosti a funkce
• Vyhledávání nejefektivnější trasy s pomocí IQ Routes® a Eco Routes.
• Bezpečné řízení díky pokročilému rádci pro řazení v pruzích, syntetizovanému čtení funkcí text-to-speech a bezpečné telefonování díky integrovanému handsfree.
• Kompletní mapy 45 zemí Evropy.
• WORKsmart™ jako součást řady PRO dále nabízí: sledování vozidla (trackování), plnění úkolů, time management, správa pohonných hmot, generování reportů. Dále je možný přístup k LIVE Services, včetně HD Traffic. Model PRO 7150 TRUCK má navíc algoritmus pro výpočet trasy, který počítá s omezením nákladních automobilů, jako je výška, šířka nebo hmotnost. Tato funkce je pak dostupná v 15 zemích Evropy.

Ceny a dostupnost
Modely PRO 7150, 9150 a 7150 TRUCK jsou v současnosti dostupné v síti autorizovaných dealerů a prodejních partnerů.
Model PRO 7150 se prodává za doporučenou cenu 359 EUR.
Model PRO 9150 se prodává za doporučenou cenu 429 EUR.
Model PRO 7150 TRUCK se prodává za doporučenou cenu 399 EUR.

Služby LIVE jsou dostupné ve 33 zemích, pro jejich používání je vyžadována aplikace WEBFLEET.

Tiskové zprávy

Diskuse