T-Mobile 3G - pokryto už 42,5 % populace

31. 3. 2011 12:09    Rubrika: Tiskové zprávy

- Možnost vyzkoušet Internet na cesty s HSPA+ na týden zdarma

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění




I na jaře přichází T-Mobile s dalšími desítkami míst pokrytými 3G s technologií HSPA+. Síť houstne, počty měst stoupají, pokrytí populace České republiky je v tuto chvíli již na 42,5 %. A pro uživatele rychlého internetu jsou tu další dvě novinky: od zítřejšího dne dochází k navýšení objemu stahovaných dat u Internetu na cesty Standard na 3 GB a zákazníci budou mít příležitost vyzkoušet si Internet na cesty na týden zdarma.

Mezi posledními pokrytými místy na 3G mapě figurují města jako Příbram, Písek, Kopřivnice, Chrudim, Svitavy, Uherský Brod nebo Rakovník. Rychlý mobilní internet je nyní dostupný pro obyvatele 97 měst a větších obcí. Pokryto však bylo i dalších 232 menších obcí a vesnic.
„Počet internetových služeb, které zákazníci využívají na cestách, neustále roste, stejně tak objem přenášených dat. Naši klienti tak jistě ocení, že od 1. dubna navyšujeme maximální objem stažených dat (FUP) u Internetu na cesty Standard z původních 2 GB na 3 GB,“ říká Jiří Hašek, ředitel řízení kategorie a produktů v T-Mobile.
Tato změna se týká všech zákazníků. Prvně jmenovaní budou mít vyšší FUP při koupi již k dispozici, na stávající klienty pak změna čeká od následujícího zúčtovacího období. Náruživí surfaři mohou i nadále využít možnosti dokoupit si další objem dat ve výši 1 GB za 99 Kč.
Od zítřejšího dne také platí unikátní možnost vyzkoušet si Internet na cesty s technologií HSPA+ na týden zdarma. Zájemci si budou moci zapůjčit na všech značkových prodejnách oproti vratné záloze ve výši
2 000 Kč na 7 dní datovou SIM kartu společně s USB modemem Huawei E1823, který technologii HSPA+ podporuje. Klienti T-Mobile tak dostanou příležitost vyzkoušet před vlastním nákupem, zda jim internet skutečně funguje všude tam, kde by ho potřebovali používat.

Pro velký zájem o tyto zápůjčky doporučuje operátor udělat si prostřednictvím e-mailu rezervaci.

Kromě možnosti zapůjčení modemu Huawei E1823, který podporuje HSPA+, mohou však klienti za stejných podmínek vyzkoušet datové připojení i s jinými modely. U těchto činí vratná záloha 1 000 Kč.

Tiskové zprávy

Diskuse