Netbook Lenovo IdeaPad od T-Mobile za 1 Kč

4. 4. 2011 20:29    Rubrika: Tiskové zprávy

Netbook Lenovo IdeaPad od T-Mobile za 1 Kč

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

- USB modemy Huawei E1750 a E1823 rovněž za 1 korunu

T-Mobile připravil další novinku pro milovníky surfování. Nejrychlejší internet si od 6. dubna budou moci vychutnat s netbookem Lenovo IdeaPad S10-3, a to i s USB modemem, každý za pouhou jednu korunu.

Jediné, co musí zákazník pro jejich získání udělat, je aktivovat si nebo prodloužit jakýkoli hlasový tarif na dobu dvou let a k tomu si pořídit datový tarif. Vybrat si lze ze dvou alternativ: Internet na cesty Standard za 449 Kč s DPH pro běžné uživatele nebo pro náročnější surfaře pak Internet na cesty Premium za 899 Kč s DPH na 24 měsíců.

K Internetu na cesty Standard je připraven USB modem Huawei E1750, k Internetu na cesty Premium je to pak USB Huawei E1823, který podporuje technologii HSPA+. Oba vždy po jedné koruně.

A co netbook Lenovo IdeaPad S10-3 umí? Velikostí malý, výkonem ale naprosto dostačující netbook má spolehlivý procesor Intel® Atom™, originální Windows® 7 Starter, 10,1" displej s LED podsvícením, 16:9 širokoúhlý, 250GB pevný disk, integrovanou web kameru 1,3M/0,3M, integrovanou čtečku karet, 3x USB port 2.0 a nezbytnou wi-fi.

Netbook má navíc také nainstalovaný software web’n‘walk manager, díky kterému není nutné připojená datová zařízení složitě nastavovat.

Zájemci mohou nabídky využít na všech prodejních místech T-Mobile. Na dodání není nutné čekat, netbook si lze odnést rovnou domů.

Tiskové zprávy

Diskuse