Notebooky Toshiba Satellite P750/P755 a P770/P775

5. 4. 2011 21:27    Rubrika: Tiskové zprávy

Pro zážitek v HD kvalitě s širokým spektrem multimediálních možností

Notebooky Toshiba Satellite P750/P755 a P770/P775

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Společnost Toshiba Computer Systems, divize společnosti Toshiba Europe GmbH, představila notebooky určené především pro vyznavače digitální zábavy. Modely Satellite P750/P755 a Satellite P770/P775 spojují kvalitní multimediální funkce s výkonností a s vysoce odolným designem. Tato moderní centra zábavy budou uvedena na trh v Evropě, na Středním východě a v Africe ve druhém čtvrtletí roku 2011.

Kvalitní obraz i zvuk
Nové, zábavně orientované notebooky Satellite P750/P755 a Satellite P770/P775 uspokojí potřeby filmových a hudebních nadšenců. Jednoduše si poradí s náročnými multimediálními úkony díky výkonným procesorům druhé generace Intel®. Širokou škálu funkcí, jako je např. HD a HD+ a podsvícení LED displeje navíc doplňuje výkonná grafická karta nVidia®, Blu-rayTM ROM a přepisovací optická mechanika s možností nahrávání, přepisování a přehrávání. Dokonalý obraz u notebooků řady Satellite P doplňují vestavěné reproduktory Harman/Kardon® s technologií Dolby® Advanced Audio, které poskytují bohatý a dynamický zvuk. Díky podpoře pro Intel® Wireless Display může uživatel snadno bezdrátově převést obsah notebooku na velkou televizní obrazovku.

Vdechnutí nového života do filmových knihoven
Oba notebooky řady Satellite P750/P755 a Satellite P770/P775 podporují promítání 3D obsahu přes výstup HDMI na 3D televizor. Filmy ve formátu 3D lze přehrávat buď z 3D média DVD, nebo z 3D disku Blu-ray. Díky výpočetnímu výkonu notebooků a dokonalému převaděči z formátu 2D na 3D dokáží nové modely řady P přidat 3D hloubku i do filmů ve formátu 2D.

Nepřehlédnutelný design
Modely Satellite P750 a P770 mají sametově černý design s povrchem odolným vůči otiskům, zvýrazněný zrnitou strukturou na krytu displeje a okolo klávesnice. Lesklé a hladké okraje dodávají nezaměnitelný kontrast. Modely Satellite P755 a P775 přichází v ještě noblesnějším designu s metalickým odstínem. Nabídku doplňuje model s bílou podsvícenou klávesnicí, která notebooku dodává nepřehlédnutelný estetický charakter.

Doplňující tiskové materiály a informace
Informace o kvalitě zvuku (v angličtině) najdete na http://eu.press.toshiba.eu/en/articles/standard/bg_sound_quality.

Tiskové zprávy

Diskuse