HP - komunitní web věnovaný úložným systémům

5. 4. 2011 09:18    Rubrika: Tiskové zprávy

HP oznamuje spuštění komunitního webu věnovaného úložným systémům

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Uživatelé a příznivci úložných systémů HP mají k dispozici nové stránky, z nichž mohou čerpat informace o novinkách i speciálních akcích

Společnost HP oznamuje oficiální spuštění pilotního provozu nových webových stránek www.hpstorage.cz, na nichž budou moci uživatelé postupně nacházet nejzajímavější informace z oblasti úložných řešení HP. Webové stránky vznikly díky partnerství HP se společnostmi Avnet, DNS a MHM computer.

Tématika úložných zařízení je vysoce specifická oblast a jedno z nejsložitějších i zároveň nejvýrazněji se rozšiřujících odvětví IT průmyslu. Podle nezávislých výzkumů společnosti HP se však informovanost v tomto oboru pohybuje velmi nízko, což uživatelům komplikuje rozhodování o vhodnosti nasazení storage řešení do jejich stávající infrastruktury i samotný výběr nejvhodnějšího řešení.

Web HPstorage.cz využívá k prezentaci komplexních informací o úložných řešeních společnosti HP nejmodernější technologie a webové trendy pro zajištění maximálního komfortu návštěvníků. Jeho přehlednost a jednoduchost podtrhuje výklad informací laděný do populárně naučného stylu a určený pro širokou skupinu uživatelů, kteří se chtějí zdokonalit v problematice storage řešení, nechybí ale ani technické detaily pro potenciální zákazníky, vybírající řešení na míru jejich potřebám. Záměrem webu je přinášet návštěvníkům komplexní informace o výhodách, možnostech a praktických zkušenostech souvisejících s úložnými systémy.

Komplexní pohled na storage

Návštěvníky webu HPstorage.cz ovšem nečekají pouze příděly produktových a technologických informací. Na stránkách projektu budou moci rovněž nacházet jedinečné tematické videomateriály, případové studie, informace o speciálních akcích z oblasti úložných zařízení (jako např. nejaktuálnější prodejní akce „Storage za korunu“ nebo produktové školení „HP Demo Days“), chybět samozřejmě nemohou ani informace o tom, kde mohou zákazníci zakoupit storage řešení HP, případně využít možnost zapůjčení či pronájmu úložných systémů.

„Společnost HP nabízí zákazníkům vždy něco navíc, přičemž v oblasti storage řešení se za slůvkem „něco“ skrývá hned několik cenných benefitů – webové stránky HPstorage.cz jsou jen jedním z nich,“ řekl Jan Kučera, produktový manažer divize HP StorageWorks. „Na našem webu budou mít návštěvníci možnost postupně nacházet všechny podstatné informace z oblasti HP storage řešení. O tvorbu obsahu se navíc stará redakční rada sestavená z předních tuzemských odborníků na datová úložiště.“

V první fázi bude webový projekt HPstorage.cz běžet v pilotním provozu; během něj bude celý web plně přístupný návštěvníkům, ale zároveň jej čeká ještě několik testovacích fází. V průběhu „veřejného“ testování se bude web postupně rozšiřovat, přičemž jeho „ostré“ spuštění proběhne k začátku května 2011, tedy od třetího fiskálního čtvrtletí HP 2011.

Garance unikátních informací i úspor

Pilotní fáze webu HPstorage.cz byla spuštěna u příležitosti představení dalšího unikátního benefitu pro zákazníky – programu HP Thin Guarantee. Jeho prostřednictvím garantuje HP zákazníkům jako jediný výrobce na světě 50% úsporu jejich diskové kapacity.

Pokud se zákazníci rozhodnou pro nákup diskového pole HP 3PAR Utility Storage a migraci dat na tyto systémy, sníží tak kapacitu diskového pole o 50 %. V případě, že jejich stávající data nebude možné uložit na diskové pole HP 3PAR Utility Storage s 50% úsporou paměťové kapacity, získají zcela zdarma jedinečné odškodnění: další diskovou kapacitu včetně příslušného softwaru a služeb tak, aby byl požadavek kapacity vyrovnán. Více informací o HP Thin Guarantee programu je k dispozici na webu HPstorage.cz.

O společnosti Avnet

Skupina Avnet Technology Solutions je předním celosvětovým distributorem podnikových počítačových produktů, softwaru a služeb s přidanou hodnotou. Působí ve více než 34 zemích. Skupina Avnet Technology Solutions, jako globální organizace zabývající se prodejem a marketingem technologií, má prodejní divize zaměřené na specifické segmenty trhu a strategii, která umožňuje věnovat výjimečnou pozornost potřebám zákazníků a dodavatelů.

Skupina Avnet Technology Solutions, jako přední distributor počítačových technologií a služeb, spojuje své partnery s více zákazníky a více řešeními. Naše komplexní řada služeb a zavedená partnerství s předními dodavateli technologií zajištují, že naši zákazníci mají vhodnou kombinaci zdrojů pro otevírání nových příležitostí ke zvyšování příjmů.

Avnet Technology Solutions je provozní skupina společnosti Avnet, Inc. (NYSE:AVT) představující 8,19 miliard amerických dolarů obratu za kalendářní rok 2010. Skupina Avnet Technology Solutions, jako přední distributor podnikových počítačových produktů, softwaru a služeb, spojuje své obchodní partnery s více zákazníky a více řešeními. Další informace jsou k dispozici na adrese www.avnet.cz.

O společnosti DNS

Společnost DNS, patřící do skupiny společností eD’ system Czech, je nejvýznamnějším IT distributorem s přidanou hodnotou, působícím na českém trhu. Svým obchodním partnerům nabízí DNS spolu se špičkovými technologiemi světových výrobců také špičkové služby, a to ve fázi předprodejní, implementační i poprodejní. Všechny produkty a služby jsou koncovým uživatelům dodávány nepřímým způsobem - prostřednictvím autorizované sítě partnerů. Distribucí s přidanou hodnotou se rozumí mimo jiné investice do silného technického zázemí, zahrnující technické konzultace, kompetenční centrum HP Open Centre či školicí centrum. Důraz je kladem obzvlášť na dokonalý zákaznický servis. Další informace jsou k dispozici na webu www.dns.cz.

O společnosti MHM computer

Společnost MHM computer je předním dodavatelem komplexních řešení a služeb pro široký okruh zákazníků, včetně velkých podniků a úřadů státní správy. Rozsáhlá nabídka zahrnuje veškerou infrastrukturu od networkingu, serverů až po integrovaná řešení systémů pro ukládání a zabezpečení dat, jejich projektování, konzultace a poradenství v těchto i souvisejících oblastech ICT, včetně ochrany a bezpečnosti informací. Více informací je k dispozici na webu www.mhm.cz.

O společnosti HP

HP neustále vytváří nové příležitosti pro uplatnění technologií, které významně ovlivňují jednotlivce, firmy i celou společnost. Jako největší technologická firma světa nabízí HP špičkové produkty zahrnující tisková řešení, osobní výpočetní techniku, software, služby a IT infrastrukturu. Další informace o společnosti HP (NYSE: HPQ) jsou k dispozici na webu www.hp.com.

Tiskové zprávy

Diskuse