Nové řady sluchátek značky Sony

6. 4. 2011 20:49    Rubrika: Tiskové zprávy

• Řada MDR-EX: sluchátka do uší pro skvělý zvuk na cestách

Nové řady sluchátek značky Sony

V domě nebo venku, vážná hudba, jazz, pop nebo R’n’B. Ať už jsou vaše preference jakékoli, ideálním společníkem pro poslech vám budou výkonná sluchátka z nejnovější řady od Sony.
Od profesionálních studiových monitorovacích sluchátek MDR-Z1000 až po modelovou řadu EX zaměřenou
na pohyb, je každý pár sluchátek značky Sony navržen tak, aby poskytoval pohodlné nošení a dokonalou zvukovou kvalitu s jakýmkoli zdrojem hudby.

Profesionální monitorovací sluchátka MDR-Z1000 přináší zcela novou kvalitu studiového zvuku. Model MDR-Z1000, navržený tak, aby splňoval náročné požadavky hi-endové studiové produkce, představuje aktuální špičku v konstrukci profesionálních sluchátek.

Sluchátka MDR-Z1000 využívají desetiletých zkušeností a zvukového
know-how společnosti Sony a díky spojení moderního designu s nejnovějšími materiály nabízí nekompromisní výkon pro nejdůležitější fáze produkčního procesu.

HD budicí jednotky s ultraširokým rozsahem obsahují nově vyvinutou LCP membránu (Liquid Crystal Polymer), která díky své extrémně nízké hmotnosti
a výjimečné tuhosti výrazně snižuje rezonance a podílí se na výjimečně čistém a přirozeném zvuku středních až vysokých frekvencí. Vysokou úroveň komfortu během nošení zabezpečuje pevná a lehká hořčíková konstrukce, která tlumí vibrace za účelem reprodukce plynulých hlubokých a čistých
středních a vysokých frekvencí.

Nově vyvinuté zvukově izolační ušníky jsou opatřeny polštářky
z nízkoodporové polyuretanové pěny, která zajišťuje pohodlné nošení a zároveň minimalizuje únik zvuku do okolí, protože zabraňuje vytváření mezer mezi ušníkem a hlavou posluchače. Zvukovou izolaci dále zvyšuje nové ploché těsnění v pouzdrech sluchátek, které výrazně snižuje množství zvuku pronikajícího dovnitř a procházejícího ven. Dalším zdokonalením je sluchátkový kabel s vodiči z OFC mědi kvality 7N (99.99999 %) minimalizující ztráty při přenosu signálu
a zaručující bezchybnou zvukovou kvalitu.

MDR-ZX: zvuk ve studiové kvalitě, který budete mít neustále s sebou
Dopřejte svému Walkmanu či iPodu ještě dokonalejší zvuk s novými stylovými sluchátky řady MDR-ZX, která jsou ideální volbou, když chcete standardní sluchátka svého přehrávače nahradit něčím lepším. Všechny modely ZX mají konstrukci uzavřeného typu, která minimalizuje únik zvuku do okolí a zajistí vám větší soukromí, když posloucháte při dojíždění přeplněným autobusem
nebo vlakem.

Nejvyšší model MDR-ZX700 obsahuje 50mm budicí jednotky nové konstrukce, zvukově izolační ušníky a měkké ušníky z polyuretanu pro pohodlné nošení. Společně s modely ZX500, ZX300 a ZX100 nabízí dokonalou audio kvalitu
při použití s jakýmkoli zdrojem zvuku, pohodlné nošení při dlouhodobém použití a atraktivní, supermoderní vzhled.

MDR-EX: sluchátka do uší pro skvělý zvuk na cestách
Řadu EX reprezentují u nás barevné verze EX50 a EX40
a modely nabízející kvalitní plný zvuk s dokonalou izolací okolí a pohodlným nošením za cenu, která potěší každého milovníka hudby.

Nejnovější řada uzavřených sluchátek a sluchátek do uší od Sony je k dostání
od dubna 2011.