Canon imagePROGRAF iPF510 - velkoformátová tiskárna

• 17” tiskárna imagePROGRAF iPF510 nástupce modelu LP17
• Kompabilita s OS Microsoft Windows 7 (32 bitů a 64 bitů) a Apple OSX
• Podpora tiskových jazyků HP-GL/2 a HP-RTL

Canon Europe, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, představil 17” (A2) velkoformátovou tiskárnu imagePROGRAF iPF510, která nahrazuju imagePROGRAF LP17.

Reakcí na přání zákazníků je podpora tiskových jazyků HP-GL/2 a HP-RTL, což předurčuje tiskárnu pro CAD a GIS aplikace. Tiskárna imagePROGRAF iPF510 je kompatibilní s operačními systémy Microsoft Windows 7 (32 bitů a 64 bitů) a Apple Macintosh OSX.

imagePROGRAF iPF510 nabízí špičkovou kvalitu tisku, vysoký výkon a nízké náklady. Nový model ocení zejména menší firmy, například z oblasti maloobchodu, školství, veřejného sektoru či dopravy, kterým umožní interně tisknout velké formáty. imagePROGRAF iPF510 vyniká tichým provozem a kompaktními rozměry, takže se perfektně hodí do kanceláří všech velikostí.

Intuitivní software usnadňuje firmám používání stroje, takže mohou snadno tisknout velké formáty. Z tiskových aplikací lze jmenovat například POS materiály, plakáty a firemní oznámení, kancelářské dokumenty, mapy a dokumenty z CAD aplikací. Tiskárna používá reaktivní inkoustový systém se čtyřmi inkousty na bázi barviva (azurovým, purpurovým, žlutým a černým) a dvěma pigmentovými matnými černými inkousty. Výtisky mají dlouhou životnost, jasné živé barvy, text v dokumentech je ostrý a přesné technické výkresy obsahují všechny potřebné detaily vytištěné ve vysoké kvalitě.

Velkoformátová tiskárna imagePROGRAF iPF510 je v Evropě dostupná od 1. dubna 2011.