ZyXEL NBG4615 - domácí router

11. 4. 2011 20:57    Rubrika: Tiskové zprávy

ZyXEL představuje nový domácí router pro „snazší digitální život“

ZyXEL NBG4615 - domácí router

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Bezdrátový Gigabitový router NetUSB třídy N přidává novou dimenzi domácí zábavě

ZyXEL Communications, jedna z předních světových společností dodávající inovativní a spolehlivá internetová řešení organizacím od těch největších až po domácí uživatele, dnes uvádí na trh svůj první produkt s aktivní funkcí NetUSB.

NBG4615 je bezdrátový Gigabitový router třídy N, který nabízí nejenom výkonné bezdrátové připojení, ale také úplnou svobodu ve sdílení digitálních dat mezi členy domácnosti.

Tím, jak roste počet digitálních aplikací, očekávají domácí uživatelé ve stále větší míře úplnou svobodu a okamžitý přístup k digitálním datům. Díky routeru ZyXEL NBG4615 se domácnost může jedním okamžikem změnit v propojenou a rychlou síť, přes kterou si mohou všichni členové domácnosti posílat multimediální data v reálném čase (přes síť mohou komunikovat notebooky, PC, síťová ukládací zařízení, hrací konzole a dokonce i mobilní telefony).

NBG4615 navíc obsahuje jedinečnou technologii NetUSB, která umožňuje sdílet USB zařízení na domácí síti: když budete potřebovat něco vytisknout, není potřeba být fyzicky připojen k tiskárně, můžete využít vestavěnou funkci NetUSB. Stačí tiskárnu (nebo jiné USB zařízení) připojit k NBG4615, a všichni síťoví uživatelé mohou na tiskárně tisknout (nebo jinak využívat připojené USB zařízení). Tím šetříte náklady spojené s nákupem dodatečných tiskáren nebo jiných zařízení.

NBG4615 disponuje nově vytvořeným grafickým rozhraním, které uživatele intuitivně navádí celým procesem nastavení zařízení a sítě. V režimu „Easy Mode“ (jeden ze dvou konfiguračních režimů) mohou uživatelé zapnout a vypnout často používané volby jedním kliknutím (např. volby Game Engine, úspora energie, filtrování obsahu a správa šířky pásma). Např. kliknutím na tlačítko zapnout/vypnout u volby Game Engine provedete jednoduše jinak komplexní nastavení, které způsobí, že hrací data získají nejvyšší prioritu a budou přenášena nejvyšší možnou rychlostí (to je uživatelé pro platformy PlayStation Network, Xbox Live a online PC hry). Zkušenější uživatelé ocení pokročilý režim „Expert Mode“, ve kterém je možné provést podrobnou konfiguraci všech funkcí. NBG4615 mimoto dokáže zobrazit síťovou mapu, která ukáže všechna síťová zařízení (PC, notebooky, síťová ukládací zařízení) a jejich aktuální stav.

Společnost ZyXEL je věrna svému závazku vyrábět produkty šetrné k přírodě: NBG4615 umožňuje nastavit provozní rozvrh zařízení (a tím šetřit energii spojenou s bezdrátovým přenosem). Uživatel tak může využívat všech výhod digitální zábavy a současně šetřit přírodní zdroje.

Tiskové zprávy

Diskuse