Greendata - Asistenční Linuxový Admin

12. 4. 2011 20:35    Rubrika: Tiskové zprávy

ASISTENČNÍ LINUXOVÝ ADMINISTRÁTOR K SERVERU ZA 200 KČ MĚSÍČNĚ A ZARUČENÉ SLA 99,9 %

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Greendata s.r.o., provozující služby pod obchodní značkou Greenhousing.cz, začíná nabízet asistenční službu k dedikovaným a managed serverům za 200 Kč měsíčně. Zákazník si tak na internetu vybere server a k němu může objednat novou službu Asistenční Linuxový Admin (ALA), která zákazníkovi pomůže s migrací, obsluhou nebo instalací. Každý zákazník navíc získává 99,9% SLA (dohoda o úrovni poskytovaných služeb).

Zábranou již není cena, ale bezradnost či nedůvěra v kvalitu
Největší zábranou pro nákup dedikovaného nebo managed serveru již není cena, ale zákazníkův pocit, že si s jeho nastavením nebude vědět rady, a dále pak nejistota, že o něj bude skutečně dobře postaráno. „A přesně tyto dvě zábrany jsme se rozhodli odbourat zavedením Linuxového admina za 200 Kč měsíčně skrze službu Instalace Basic Plus a dále pak SLA, které zákazníkům zaručujeme smluvně,“ pochvaluje si novou nabídku technický ředitel Greendata s.r.o. Petr Hromádko a doplňuje: „Díky tomu získává zákazník záruku, kvalitní železo za bezkonkurenční cenu a hlavně profesionální pomocnou ruku.“

Co je Asistenční Linux Admin?
Asistenční Linux Admin (ALA) je speciální služba, která umožňuje zákazníkům outsourcovat si živého Linuxového administrátora, a to za pouhých 200 Kč měsíčně. V praxi to znamená, že pokud zájemce zvažuje pořízení serveru, nebo již nějaký má, ale neví, jak data přenést nebo jak jej instalovat, potom stačí zavolat na Greenhousingový helpdesk, kde mu po vypsání objednávky bude nabídnuta odborná pomoc a dohled nad celým migračním procesem, instalací nebo vlastní administrací.

SLA 99,9 % zaručeno smluvně
Od dubna 2011 mají všichni zákazníci Greenhousing.cz, noví i stávající, záručenou kvalitu SLA 99,9 %. „Po půlročním testování, kdy naše SLA stále dosahuje 100 %, jsme se rozhodli o razantní krok a nabízíme všem našim zákazníkům 99,9% záruku kvality pod smlouvou s jasně specifikovanou sankcí pro případ, že bychom toto SLA nedodrželi. Ručíme tak smluvně našim zákazníkům nejen za to, že jim se serverem pomůžeme, ale zároveň i za kvalitu bez výpadků.“ doplňuje Hromádko.

Jak si služby Greenhousing objednat?
Greenhousingové služby je možné zřídit objednávkovým formulářem na stránce Greenhousing.cz, prostřednictvím kontaktního formuláře, zákaznickou linkou 245 006 026 nebo e-mailem info@greenhousing.cz .

Tiskové zprávy

Diskuse