Michael Jackson the Experience na X360 a PS3

12. 4. 2011 20:44    Rubrika: Tiskové zprávy

Prožijte kouzlo a roztančete vaše tělo do rytmu desítek kultovních skladeb od Krále Popu! Tento jedinečný interaktivní zážitek vám umožní cítit rytmus a pohybovat se jako by jste tančili v botách Michaela! Vychutnejte si širokou škálu písní z rozsáhlého repertoáru Michaela Jacksona, včetně některých jeho největší hitů jako Beat It a Billie Jean, zatímco zvládnete jeho neuvěřitelné taneční figury a typické pohyby!

Michael Jackson the Experience na X360 a PS3

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění



Objevte a napodobujte Michaela Jacksona v kolébavém a duchaplném prostředí, které je inspirované jeho průkopnickými videoklipy a pódiovými vystoupeními.

Mezi nejznáměji písně Michaela Jacksona, které se objeví ve hře patří: Bad, Beat It, Billie Jean, Earth Song, The Girl Is Mine, Who Is It, Workin' Day And Night a mnoho dalších. Připravte se na párty v rytmu jeho písní, zpívejte společně jeho nezapomenutelné písně a samozřejmě, naučte se dělat kouzla s Michaelovými nejznámějšími pohyby!

Chcete sdílet podium s vašimi přáteli? Můžete hrát jako MJ nebo jako člen jeho taneční skupiny a vystupovat spolu. Díky této hře je učení tance této popové ikony zábavou a je přístupné všem

Poznejte jaké to je být skutečným králem popu. Michael Jackson The Experience bude dostupný na X360 a PS3 již tento pátek 15.4.2011.

Doporučená MOC:
• PS3 1 399,-
• X360 1 399,-

Grafické podklady naleznete na: http://download.conquest.cz/_UBISOFT/Michael_Jackson_The_Experience

Tiskové zprávy

Diskuse