BenQ W1200 - domácí projektor s Full HD

13. 4. 2011 20:47    Rubrika: Tiskové zprávy

S domácím projektorem W1200 poznáte, co znamená luxus!

BenQ W1200 - domácí projektor s Full HD

Společnost BenQ, mezinárodně uznávaný dodavatel produktů v oblasti digitálního životního stylu a globální lídr na trhu DLP® projektorů oznámila rozšíření řady domácích projektorů o nový model s označením W1200. Ten je jako stvořený pro nadšence domácí zábavy a fanoušky audiovizuální techniky připravené se odpoutat od běžné každodenní televizní zábavy a přejít na úroveň velkoformátového zážitku.

Tento 1080p Full HD projektor pro domácí kino je vybaven DLP® technologií od Texas Instruments pro dosažení mimořádných barev a detailů, vysokého jasu a úctyhodných kontrastních poměrů prakticky bez rozkladu barev. Model W1200 nabízí jednoduché řešení, a to díky dodané kolekci profesionálních funkcí a doplňků nejvyšší třídy. Ta zahrnuje technologii interpolace snímků, optimalizovaný Full HD optický systém a ISFccc certifikaci. Nechybí ale ani rozšíření barevné škály z běžných 72% na 85%, pokročilá správa barev a 20W SRS WOW HDTM prostorový zvuk.

W1200 využívá nejnovější projekční technologie v kombinaci s interpolací snímků, přičemž právě díky tomu je schopen nabídnout vynikající standard pro sledování domácího kina s ultra-jemnou a plynulou obrazovou kvalitou. Díky tomu, že v útrobách BenQ W1200 sídlí DLP® zázemí od Texas Instruments, je novinka schopna nabídnout rozlišení Full HD 1080p, plně 10bitové zpracování obrazu, extra vysoký kontrastní poměr 5000:1, vylepšený jas 1800 ANSI lumenů a optimalizovaný Full HD optický systém. Díky výše uvedeným parametrům generuje tento projektor věrné a čisté barvy v každém detailu. Navíc je produkovaný obraz prakticky zbaven nežádoucích barevných rozkladů.

BenQ u modelu W1200 přichází s funkcemi optimalizace obrazu, které jsou jinak dostupné pouze v těch nejluxusnějších AV projektorech, a nabízí jejich prostřednictvím dokonce více, než je schopno lidské oko pojmout. Mimo technologie interpolace snímků, která eliminuje výskyt pohybových efektů a vibrací pro zjemnění rychlých změn obrazu ve sportovních a akčních scénách, je tu i pokročilá technologie vrstev barevného kolečka, jež zlepšuje sytost barev. Ta u tohoto modelu dosahuje celých 85% barevné škály NTSC a díky tomu dokáže dosahovat opravdu dechberoucích odstínů.

Certifikace ISFccc opravňuje W1200 k získání prestižní servisní asistence ISFccc pro profesionální kalibraci od Imaging Science Foundation. Tato možnost slouží náročným zákazníkům k optimalizaci výkonu přímo pro jejich domácí prostředí. Pokud však dáváte přednost vlastnímu nastavení, možnosti nastavení projektoru v oblasti správy barev vám umožní jemné ladění odstínů podle vámi preferované úrovně kontrastu, jasu, teploty barev, gama a vyvážení bílé, a to bez jakýchkoliv kompromisů. BenQ W1200 je projektor, který byl od začátku vytvářen pro oblast luxusní domácí zábavy. Představuje tedy vynikající volbu pro všechny fanoušky audiovizuální techniky, kteří hledají základ pro své vlastní domácí kino.

Cena projektoru W1200 je: 22.490 Kč bez DPH.