T-Mobile - 3 MB internetu v zahraničí za 29 Kč

14. 4. 2011 16:54    Rubrika: Tiskové zprávy

Internet v zahraničí na den jen za 29 Kč

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

- Denní balíček v roamingu do 3 MB za 29 Kč
- 20 MB na den v cizině za 149 Kč

T-Mobile připravil pro uživatele dat další zajímavou akci. V termínu od 18. dubna do 30. září 2011 mohou všichni zákazníci cestující do zemí EU a vybraných zemí EEA získat Internet v zahraničí na den do 3 MB za poloviční cenu, přijde tak na 29 Kč s DPH. Do 20 MB pak bude balíček stát 149 Kč s DPH.

„Internet v zahraničí na den vychází vstříc zvyšující se poptávce po přístupu k internetu v případě kratších zahraničních cest, proto jsme se rozhodli cenu co nejvíce zatraktivnit,“ říká Jiří Hašek, ředitel řízení kategorie a produktů.

Internet v zahraničí na den je základní způsob účtování dat v zahraničí. Pevná cena za tuto službu usnadňuje přehled o ceně, nic dalšího se neplatí. Noví zákazníci balíček nemusí nikde aktivovat, mají ho již automaticky k dispozici, stačí jednoduše začít surfovat. Stávající klienti mohou balíček spustit standardními způsoby – zasláním aktivační SMS, zavoláním na infolinku, ve značkové prodejně či prostřednictvím služby Můj T-Mobile.

Poplatek za denní balíček v roamingu je rozdělen na dvě části, podle objemu přenesených dat. Zákazníkovi, který tedy spotřebuje data do 3 MB, se strhne pouze 29 Kč s DPH (běžná cena je 60 Kč s DPH). Tento objem je dostačující pro zkontrolování e-mailu nebo návštěvu oblíbených webových stránek. Těm klientům, kteří přesáhnou hranici 3 MB, pak bude naúčtován denní balíček v ceně 149 Kč (běžná cena 240 Kč vč. DPH). Celkové množství činí na 24 hodin 20 MB. Balíček platí pro země EU
a vybrané země EEA (Evropského hospodářského prostoru).

Náročnějším zákazníkům je v nabídce určen Internet v zahraničí na týden. Ve stejných zónách získají za pevnou cenu 540 Kč s DPH rovných 50 MB datového objemu.

Klienti jsou o spotřebě dat informováni prostřednictvím textové zprávy, a to při vyčerpání 80 % objemu
a následně při završení 100% hranice, kdy budou rovněž dotázáni, zda chtějí v přenosech pokračovat
a přejít tak na vyšší balíček, nebo si přejí službu ukončit.

Do prostoru EU a EEA patří tyto země: Slovensko, Belgie, Bulharsko, Dánsko, Estonsko, Finsko, Francie, Irsko, Itálie, Kypr, Litva, Lotyšsko, Lucembursko, Maďarsko, Malta, Německo, Nizozemsko, Polsko, Portugalsko, Rakousko, Rumunsko, Řecko, Slovinsko, Španělsko, Švédsko, Velká Británie a území Alandské ostrovy, Azorské ostrovy, Francouzská Guyana, Gibraltar, Guadeloupe, Kanárské ostrovy, Madeira, Martinik a Réunion, Norsko, Lichtenštejnsko a Island.

Tiskové zprávy

Diskuse