Acer se vrací ke smartphonům

15. 4. 2011 12:06    Rubrika: Tiskové zprávy

Čistá technika, která spojuje výkon a styl

Acer se vrací ke smartphonům

Pokud sledujeme technický vývoj, zcela jistě nám neujde, že skupina Acer je vždy o krok napřed díky své osvědčené schopnosti proměnit ty nejnáročnější technické inovace v řešení, která se vyznačují snadnou obsluhou. Využití nejnovějších technologií a jejich zabudování do tohoto nejmodernějšího smartphonu je jen logický důsledek.

Poslední generace smartphonů Acer Liquid mt představuje v současnosti nejlepší řešení dostupné na trhu. Je to ideální přístroj pro uživatele s moderním, dynamickým životním stylem, jehož nedílnou součástí jsou mobilní zařízení a možnost připojit se kdykoli a kdekoli. Neobyčejně rychlé surfování na webu a bezkonkurenční využívání multimediálního obsahu dokazují, že se tyto požadavky již staly skutečností.

Styl a elegance jsou dosaženy měkkými, oblými a zakřivenými tvary, které zaručují spolehlivé uchopení. Liquid mt je vybaven zaobleným 3.6” displejem, který je zvlášť navržen pro skutečně úžasné zobrazení. Zvolené materiály, jako např. nerezová ocel krytu prostoru pro baterie, jsou pevné a odolné a spolu s chromovanými ozdobnými prvky vyvolávají pocit nejvyšší kvality na dotyk i na pohled. Přístroje celé řady Acer Liquid jsou opatřeny signalizací LED diodami umístěnými v horní části telefonu, které informují uživatele o zmeškaných voláních, nutnosti dobít baterii a nových příchozích zprávách.

Liquid mt nabízí vyšší rychlost všech funkcí a především vyhledávání informací na webu díky spojení následujících řešení
- procesor 800MHz Qualcomm 7230, který zaručuje bleskově rychlou navigaci
- operační systém Android Froyo, který reaguje pětkrát rychleji než starší verze
- neobyčejně rychlé připojení doma i na cestách díky WiFi n a HSDPA 14.4Mbps a vícedotyková funkce s možností přizpůsobení velikosti stránek, fotografií nebo map, které je nyní mnohem snadnější.

Liquid mt rovněž nabízí nejlepší multimedia a zábavu:
- záznam videa v HD 720p (30fps) a sledování videa ve vysokém rozlišení ve formátu Xvid
- fotografování 5MP kamerou s automatickým zaostřováním a LED bleskem, stabilizátorem obrazu a detekcí tváře a úsměvu
- úžasný zvuk technologie Dolby Surround a možnost přizpůsobení pomocí profilů ekvalizéru a funkce Dynamic Bass Boost pro hluboké a dramatické basy.

Liquid mt vyniká nejen stylem a výkonem, ale také příjemným ovládáním, které zajišťuje intuitivní rozhraní a software společnosti Acer:
- Nové uživatelské rozhraní Acer bylo vyvinuto pro snadnější správu aplikací. Informace jsou viditelné, i když je displej zablokovaný; je možné zobrazit historii aplikací a rychle spustit nejpoužívanější aplikace, přizpůsobit domovskou stránku svým požadavkům a upravit způsob přístupu k oblíbeným aplikacím podle svých potřeb.
- Aplikace Acer SocialJogger umožňuje současně sledovat Facebook a Twitter, prohlížet aktualizace otáčením ovládacího prvku, přímo přijímat aktualizace prostřednictvím vyhrazeného widgetu na domovské obrazovce a připojit k nim komentář nebo je sdílet prostřednictvím uživatelsky příjemného rozhraní.

Liquid mt lze proměnit pomocí technologie DLNA/UPnP ve skutečný bezdrátový server pro všechna domácí zařízení. Veškerý multimediální obsah uložený ve smartphonu je možné sledovat na osobním počítači, televizoru nebo herní konzoli. Navíc může zprostředkovat připojení počítače k internetu prostřednictvím USB. Je skutečně užitečný na cestách vlakem nebo na prázdninách. Software pro osobní počítače Acer EasyLink je bezplatný a dokonce umožňuje navázat šifrované internetové spojení (https).
Chcete ještě víc? Smartphone nejnovější generace se může stát přístupovým bodem WiFi a připojit k internetu veškerá kompatibilní zařízení prostřednictvím 3G.

Smartphone je nabízen ve dvou barevných odstínech: trendové stříbrné a elegantní hnědé.