Kingston - limitovaná edice HyperX s nízkou latencí

18. 4. 2011 21:31    Rubrika: Tiskové zprávy

Kingston Technology představuje novou limitovanou edici paměťových modulů HyperX s nízkou latencí

Kingston - limitovaná edice HyperX s nízkou latencí

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Nové paměti HyperX Limited Edition jsou určeny pro počítačové hráče a nadšence

Kingston Technology Europe Ltd, dceřiná společnost Kingston Technology Company Inc., největšího nezávislého výrobce paměťových produktů na světě, dnes oznámila zahájení dodávek nové limitované edice černých paměťových modulů HyperX s nízkou latencí pro hráče a ty, kdo chtějí přetaktováním procesoru získat maximální výkon. Paměťové moduly HyperX z této omezené edice budou k dostání exkluzivně v zemích východní Evropy.

Protože se jedná pouze o limitovanou edici, v níž jsou paměťové moduly osazeny speciálními černými pasivními chladiči a mají nízkou latenci CAS pouhých 7, jsou tyto sady pamětí naprostou nutností pro všechny zapálené hráče a počítačové nadšence. „Máme velkou radost, že můžeme tuto velmi speciální limitovanou edici nabídnout hráčům a nadšencům v České republice,“ řekl Marcin Gaczor, tiskový mluvčí společnosti Kingston pro Českou republiku. „Spojení nízké latence a pasivních chladičů, jež optimalizují rozptyl tepla, hráčům a nadšencům zaručí, že ze svých PC budou moci dostat nejvyšší možný výkon pro naprosto nedostižné zážitky při jejich používání.“

Paměťové moduly HyperX Limited Edition s nízkou latencí dokonale ladí s šedými a černými základními deskami P67. Nová konstrukce pasivních chladičů pomáhá optimalizovat odvod tepla. Tato sada dvoukanálových pamětí se dodává s taktováním na 1.600 MHz a kapacitou 4GB. Moduly HyperX Limited Edition s nízkou latencí mají plnou kompatibilitu s technologií XMP a jsou konfigurovány pro napětí 1,65V, které společnost Intel doporučuje pro dosažení optimální rychlosti.

Technické údaje paměťových sad Kingston HyperX 4 GB 1066 MHz
Označení modelu - Kapacity a vlastnosti - Výrobcem doporučená maloobchodní cena
KHX1600C7D3X1K2/4GX - 4GB 1600 MHz DDR3 Non-ECC CL7 DIMM (sada 2 ks) XMP - 1480 Kč

Paměťové moduly HyperX společnosti Kingston mají doživotní záruku a nepřetržitou technickou podporu. Další podrobné informace můžete získat na webových stránkách společnosti Kingston na adrese www.kingston.com/Europe.

Tiskové zprávy

Diskuse