Operation Flashpoint RR vychází 21.4.2011

18. 4. 2011 21:48    Rubrika: Tiskové zprávy

OPERATION FLASHPOINT RED RIVER VYCHÁZÍ 21.4.2011

Operation Flashpoint RR vychází 21.4.2011

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Již tento čtvrtek se dočkají všichni fandové legendární série Operation Flashpoint, tentokrát s podtitulem Red River

Do spuštění prodeje Operation Flashpoint Red River zbývá již jen pár dní. Pokračování titulu s českou historií Operation Flashpoint, prošlo po předchozím dílu mnoha úpravami a nový díl s podtitulem Red River, slibuje skutečně zajímavý vojenský zážitek.

Působivý příběh Operation Flashpoint: Red River, se odehrává ve třech různých dějstvích. V roce 2013, uprostřed nové lokality v Tádžikistánu, jsou US Marines vyslány hájit americké zájmy, jež jsou ohroženy vpádem čínských vojsk do destabilizované země. Hra poskytne vypracovanější arzenál, emotivnější prožitek, nekončící akce a především skutečný válečný realismus, jak ho neznáte.

Mezi Afghánistánem a Čínou se chystá vzplanout další světový konflikt. Údolí, města a hory Tádžikistánu se stanou krvavou frontou sil lidové osvobozenecké armády, povstaleckých bojovníků guerilly a amerických námořních jednotek. Vy a váš fireteam to můžete změnit. Do jaké míry to je na vás. Není to voják s nejdražší zbraní nebo s největším srdcem, který vyhraje na bitevním poli. Je to ten nejchytřejší, Semper Fi, příslušník námořní pěchoty

Bojujte společně se čtyřmi hráči v drop-in drop-out online kooperačním multiplayeru vojenského tažení Hrát budete moci v roli Granátníka, Průzkumníka, Snipera a Střelce ze samopalu, z nichž každý má jedinečné silné a slabé stránky pro zvýšení efektivity v rámci coop modu. Zároveň můžete povolat bojovou posilu jako např. minomety, houfnice, bomby JDAM, zatímco vrtulníky AH-1Z a letadla pozemního útoku A-10 poskytují vzdušnou podporu

Veškeré grafické podklady naleznete na našem ftp
Packshoty - http://download.conquest.cz/_CODEMASTERS/Operation_flashpoint_Red_River/Packshots/
Screeny http://download.conquest.cz/_CODEMASTERS/Operation_flashpoint_Red_River/Screenshots/
Videa http://download.conquest.cz/_CODEMASTERS/Operation_flashpoint_Red_River/Video/
Banery a skin http://download.conquest.cz/_CODEMASTERS/Operation_flashpoint_Red_River/Banery_skin/

Operation Flashpoint: Red River vytváří nový standard pro autentický a intenzivní taktický boj. Vychází již tento čtvrtek 21.4.2011 pro PLAYSTATION 3, Xbox 360 a Games for Windows LIVE.

Tiskové zprávy

Diskuse