Acer liquidmini - smartphone mnoha barev

19. 4. 2011 20:47    Rubrika: Tiskové zprávy

Minivelikost, maximožnost

Acer liquidmini - smartphone mnoha barev

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Těm, kteří mají rádi jemné křivky, chromované detaily a pouzdro měkké na dotyk, poskytne Acer liquidmini maximální možnosti smartphonu v minimální velikosti.

Malý, kompaktní a neobyčejně stylový liquidmini je nabízen v mnoha barevných odstínech – stříbrné jet silver, modré royal blue, černé piano black, zelené lime green a světlerůžové, aby si uživatelé mohli vybrat takovou barvu, jaká se nejlépe hodí k jejich osobnosti.

Jemné křivky liquidmini ve spojení s atraktivními chromovanými hranami a pouzdro měkké na dotyk zaručují, že přístroj dokonale padne do ruky. Budete překvapeni, kolik jedinečných funkcí se vešlo do tohoto okouzlujícího smartphonu Android.

liquidmini je vybaven vysoce kvalitním vícedotykovým displejem, který umožňuje na smartphonu sledovat obsah v nejvyšší kvalitě. Listovat fotogalérií, zvětšit úsměv dvěma prsty anebo přetáčet webové stránky – na liquidmini je to radost. Dotýkejte se ho, přetáčejte, zamilujte si ho.

Acer liquidmini je vybaven operačním systémem Android Froyo, který spolupracuje v dokonalé harmonii s elegantním hardwarem. Inteligentní a stylové uživatelské rozhraní Acer umožňuje dokonale využít rychlost a produktivitu k dokončení práce na úrovni. Společnost Acer nahradila složité vyhledávání v nejrůznějších menu inteligentním přístupem k bezdrátovému spojení, hudebnímu přehrávači a zvukovým profilům, a tak umožňuje používat smartphone tím nejjednodušším způsobem. liquidmini je dodáván se sadou aplikací Google se všemi potřebnými funkcemi včetně Gmail, Google Maps, Google Navigation a Google Talk. Na tržišti aplikací najdete nejnovější aplikace společnosti Google a dalších vývojářů. Nabídka tržiště Android zahrnuje více než 100 000 aplikací!

Na liquidmini si můžete poslechnout celou hudební knihovnu uloženou na paměťové kartě zasunuté ve slotu, naladit oblíbenou rozhlasovou stanici a dokonce i sledovat videa.
Máte chuť na něco zvláštního? Videa na YouTube můžete sledovat v jedinečné kvalitě na 3.2“ displeji v ruce. Hledejte, objevujte, bavte se !

Vyfotografujte si vzpomínku pětimegapixelovým fotoaparátem a uložte si ji pro budoucnost. Jediným stisknutím můžete jednoduše odeslat snímky a videa na Facebook, YouTube či Flickr. Buďte spontánní – jste ve filmu.

Stačí jeden pohled, abyste zjistili, co je nového u vašich přátel - aplikace Acer SocialJogger spojuje účty v sociálních sítích Facebook a Twitter do jednoho kanálu, a tedy můžete jednoduše číst, vybírat, co se vám líbí, a komentovat. SocialJogger umožňuje vytvářet skupiny a filtry, a tak máte okamžitě k dispozici informace o přátelích a členech rodiny, na nichž vám záleží nejvíce.

Se smartphonem liquidmini lze pracovat i na cestách díky DocumentsToGo® a RoadSync®. Můžete prohlížet a upravovat soubory v běžných kancelářských aplikacích (Word, Excel, Powerpoint a PDF) a odesílat je firemní elektronickou poštou s podporou Microsoft Exchange. Vše, co potřebujete ke komunikaci, je již připraveno k použití v liquidmini, jakmile ho vyjmete z prodejního obalu. Vysokorychlostní připojení a rychlý prohlížeč vám umožní surfovat na webu a okamžitě najít to, co potřebujete.

liquidmini získal certifikaci DLNA, což znamená, že lze na telefonu sledovat obsah uložený v počítači. Můžete si dokonce zahrát na diskžokeje anebo filmového odborníka a streamovat hudbu či video do televizoru s podporou DLNA a dále vyhledávat a přehrávat multimediální obsah uložený na smartphonu liquidmini do televizoru nebo osobního počítače prostřednictvím systému pro sdílení médií Acer clear.fi. Žádné dráty, žádný zmatek – jen zábava!

Minivelikost, maximožnosti - liquid mini v malé velikosti a úžasném provedení dokáže cokoli!

Tiskové zprávy

Diskuse