3D Zelda pro Nintendo 3DS vyjde v červnu

20. 4. 2011 09:08    Rubrika: Tiskové zprávy

LEGENDA, VYBAVENÁ MAGICKÝM 3D, SE VRACÍ V ČERVNU

3D Zelda pro Nintendo 3DS vyjde v červnu

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Zažijte hru The Legend of Zelda™: Ocarina of Time 3D v dlani své ruky, která vychází exkluzivně pro konzoli Nintendo 3DS

Herní kritici ji milují, hráči se jí nemůžou nabažit – to je herní série The Legend of Zelda, která se nyní vrací ve třetím rozměru, samozřejmě bez nutnosti použít brýle pro konzoli Nintendo 3DS. Začněte se těšit na konec jara, jedinečná hra The Legend of Zelda™: Ocarina of Time 3D s blýskavým místem v historii herního průmyslu vychází v Evropě už 17. června 2011.

Ať už jste zavilý příznivce této herní série nebo jste se se Zeldou ještě nesetkali, buďte si jisti, že se na vás chystá jedinečná remasterovaná 3D grafika, která vás doprovodí při dobrodružství jednoho z největších videoherních hrdinů, Linka!

Převlečte se do kostýmu mladého hrdiny Linka, který musí zachránit zemi Hyrule před Ganondorfem, králem z loupeživého rodu Gerudo. Zlořád a ošklivec první velikosti si tentokrát zamanul ovládnout nejen zemi Hyrule, ale i čas a v neposlední řadě se šikovně zbavit současné královské rodiny. Jen Link s vaší pomoci dokáže všechny výše popsané nepravosti zastavit, kromě práce po cestě ale zažije také celou řadu radovánek. Po jeho boku objevíte čarokrásné krajiny, mystické kláštery, města i vesničky stejně jako potkáte spoustu postav disponujících cennými radami nebo si zabojujete s nepřáteli, to vše v jedinečném 3D!

Kromě přidání dalšího rozměru do hry zapracovali vývojáři i na způsobu ovládání hry tak, aby plně využívalo nativních možností konzole Nintendo 3DS. Linkův pohyb ve hře je tak nyní díky kruhovému ovladači Circle Pad ještě jednodušší; dotykový displej se pak hodí při sbírání předmětů, orientaci na mapě nebo výběru toho nejlepšího Linkova vybavení v dané situaci. Další legraci si hráči užijí s do konzole zabudovaným gyro senzorem. Vestavěný snímač pohybu hráči například dovoluje rozhlédnout se na vlastní oči dokolečka po krajině jen pohnutím konzole Nintendo 3DS kolem své osy.

Trojrozměrné zobrazení hry přináší nejen mnohem jednodušší orientaci a pohyb ve hře, intuitivní ovládání ale navíc usnadňuje plnění úkolů, cestování v čase i objevování unikátní země Hyrule. Hráči, kteří Zeldu tak dobře neznají, jistě ocení i pomoc v podobě videí přímo ve hře s užitečnými tipy, jak řešit zvlášť obtížné úkoly. Naopak fanoušci hry, která byla původně vytvořena pro herní systém Nintendo 64, zase ocení dva zcela nové herní módy speciálně vyvinuté pro 3D edici hry s názvy Master Quest a Boss Challenge.

Mód Master Quest přináší do hry pár zásadních změn. Stejné rébusy a hádanky, na které jste ve hře v hlavním módu Story už narazili a vyřešili, mají najednou úplně jiné řešení, zatímco předměty ke sbírání a nepřátelé se také vyskytují na jiných místech. Celá země Hyrule je navíc zrcadlově převrácena, takže pro vše, co jste doposud hledali vpravo, budete muset nyní jít doleva a opačně. V módu Master Quest bude také mnohem obtížnější porazit nepřátele, takže o zábavu nebude ochuzen ani ten nejzavitější fanoušek Zeldy.

Také mód Boss Challenge bude zcela novým dobrodružstvím pro hráče, kteří v The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D dosáhnou určitého pokroku. Zde se můžete potkat se všemi nepřáteli, se kterými už jste bojovali, a dostanete jedinečnou příležitost utkat se s nimi v souboji muž proti muži. To vše v jedné jediné bitvě, kterou budete hrát do své první porážky.

Přepracovaná grafika hry spolu s trojrozměrnou hloubkou přináší zcela nový rozměr nestárnoucí herní klasice. Ať se se Zeldou nyní setkáte poprvé, anebo jste častým návštěvníkem Hyrule, můžete si být jisti, že The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D vám nabídne zcela jedinečné dobrodružství na dlouhé hodiny.

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D přichází na konzoli Nintendo 3DS do Evropy 17. června 2011.

Pro více informací navštivte internetové stránky www.mojenintendo.cz.

Obrazové materiály v tiskové kvalitě hledejte na našem ftp,
http://download.cqe.cz/Nintendo_3DS/Hry/The_Legend_of_Zelda_Ocarina_of_Time_3D/

Tiskové zprávy

Diskuse