Panasonic Toughbook CF-H1pro mobilní profesionály

20. 4. 2011 21:39    Rubrika: Tiskové zprávy

Panasonic Toughbook CF-H1 mění způsob práce v terénu a mimo kancelář

Panasonic Toughbook CF-H1pro mobilní profesionály

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

„Činíme mobilní profesionály efektivnější a produktivnější, než kdykoli předtím“

Společnost Panasonic uvedla na trh mobilního asistenta CF-H1 s cílem změnit každodenní činnosti servisních techniků a pracovníků v terénu. Při práci za každého počasí a často v náročných podmínkách mají tito zaměstnanci celou řadu specifických pracovních potřeb. Toughbook CF-H1 byl vyvinut tak, aby jim pomohl činnosti v terénu co nejefektivněji a snadno zvládnout. Díky svému odolnému, ergonomickému designu, dlouhé životnosti baterie a antireflexnímu displeji představuje mobilní dotykový tablet Toughbook ideální nástroj pro přístup k aplikacím či datům a to i v těch nejnáročnějších podmínkách. Kombinace přenositelnosti a konektivity zdokonaluje pracovní postupy a zvyšuje produktivitu práce přímo v místě poskytování služby.

Toughbook CF-H1 byl navržen tak, aby odolal venkovním podmínkám při každodenním používání. Tento mobilní asistent patří do skupiny plně odolných produktů a splňuje certifikaci MIL. Je voděodolný a je schopen odolat dalším tvrdým pracovním podmínkám, mezi které patří vibrace, vlhkost, nadmořská výška, teplotní extrémy a šoky. Uzavřené zařízení je odolné proti rozlité vodě, dešti i prachu, tím odpovídá třídě krytí IP65.

Mobilní asistent byl navržen ergonomicky s ohledem na požadavky mobilních pracovníků. Je lehký a vybavený snadno uchopitelným držákem, který umožňuje uživatelům pohodlně pracovat s daty, jelikož tablet mohou držet pouze jednou rukou. S desetipalcovým antireflexním displejem jsou informace zřetelně viditelné za všech podmínek v exteriéru i interiéru.

Zaměstnanci v terénu, servisní technici či obchodní zástupci pracují dlouhou dobu na cestách, kde je pro ně nezbytné mít k dispozici všechny potřebné technologie pro plnění práce, a to i v místech, kde nemají přístup ke zdrojům energie. Za tímto účelem využívá Toughbook procesory s nejnižší spotřebou v historii - technologii Intel Atom. Navíc je vybaven vysokokapacitní baterií s výdrží 6 hodin, která je ve standardní výbavě obsažena hned dvakrát. Baterie jsou měnitelné za provozu, a tak je s CF-H1 možné absolvovat celou pracovní směnu bez dobíjení.

Při návrhu CF-H1 byl kladen důraz na flexibilitu umožňující využití tohoto produktu jako tabletu i jako zařízení s dotykovým displejem. Volitelná výbava zahrnuje integrovanou 2megapixelovou kameru s duálním LED nasvětlením a integrovanou 2D čtečkou čárového kódu pro sběr dat.

S cílem zajistit pracovníkům přístup k datům bez ohledu na lokalitu je Toughbook vybaven bezdrátovou sítí, Blutooth a podporou bezdrátového přenosu třídy WAN-c. Tyto možnosti jsou rozšířeny o podporu GPS a za účelem ochrany informací disponuje Toughbook vyspělými bezpečnostními mechanismy s možností jejich snadného využití. Mobilní pracovníci mohou pro ověření využít čtečku otisku prstů nebo bezkontaktní čtečku čipových karet (ve volitelné konfiguraci).

„Toughbook CF-H1 byl vyvinut s ohledem na specifické požadavky mobilních pracovníků v oblasti služeb a servisních činností. Tito pracovníci potřebují snadno ovladatelné, odolné zařízení, na které se mohou v terénu plně spolehnout. S novým počítačem Toughbook mohou tito mobilní profesionálové odvést více práce rychleji, zůstat připojení a být efektivnější, než kdykoli dříve,“ říká Radka Karlová, marketingová manažerka pro CEE ze společnosti Panasonic Computer Products Europe.

Panasonic Toughbook CF-H1: Vybrané vlastnosti a specifikace
CPU: Procesor Intel® AtomTM Z540 1.86GHz
Čachr: 512KB L2 cache, 533MHz FSB
Jádro: Intel® System Controller Hub
Paměť: 2GB DDR2 SDRAM x1
LCD: 10.4” XGA (1024 x 768)
Jas LCD : 500; s antireflexní úpravou
Úložný prostor: SSD 64GB
Antény: 7 (WLAN x 2, WWAN x 2, Bluetooth, RFID, GPS)
Modul WLAN: Intel® WiFi Link 5100 (a/b/g/n)
Vstup: Duální dotykový LCD a digitizér
Bezpečnost (volitelně): Čtečka otisku prstů, TPM1.2
Bluetooth: V2.1+EDR (implementace Toshiba)
Baterie: Li-ion 7.2V, 2900 mAh x 2 kusy v balení
Doba provozu: Přibližně 6 hodin
Rozměry: 264 x 268 x 58-34 mm
Váha: Přibližně 1.5 kg
Kamera (volitelně): 2megapixely, automatické ostření, duální LED nasvětlení
Napájení: Vstup: 100 V - 240 V AC, 50 Hz/60 Hz, Výstup: 16 V DC,
3.75 A
Čtečka RFID (volitelně): ISO 15693
Bezkontaktní čtečka: čipových karet (volitelně): ISO 14443 type A/B
Zvuk: Přehrávání WAVE a MIDI, monofonní reproduktor,
rozhraní Intel® High Definition Audio, 24bit plně duplexní
stereo, kompatibilní s AC97Rev2,3
Sluchátka / Mikrofon: Žádná, doporučován BT headset
Rozhraní: Dokovací konektor
Rukojeť: Integrovaný pevný držák pro snadné uchopení / zvednutí
Popruh: Ergonomický oblý popruh pro dlouhodobé používání
Operační systém: Windows7 Professional
Možnost downgrade na Windows XP Tablet with SP3
WWAn (volitelně): HSPA 7.1 Mbps
GPS (volitelně): GPS (WAAS)

Více informací o produktech Panasonic Toughbook najdete na internetové adrese http://www.toughbook.cz
Databázi obrázků s grafickými materiály v tiskové kvalitě najdete na internetové adrese:
http://www.toughbook.eu/cs/servis-soubory-ke-stazeni/archiv-fotografii?directory=1CF-H1-Field

Tiskové zprávy

Diskuse