Business Intelligence Conference 2011

22. 4. 2011 20:28    Rubrika: Tiskové zprávy

Business Intelligence Conference 2011

Business Intelligence Conference 2011

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

První ročník konference a výstavy se koná v úterý 10. května 2011 v kongresovém centru U Hájků.

Business Intelligence pomáhá společnostem získávat a vyhodnocovat přesné a aktuální informace, a představuje tak zásadní nástroj pro podporu řídících procesů ve firmě a strategické rozhodování. Detailně se s souvisejícími technologiemi seznámíte na Business Intelligence Conference v Praze.
Konferenční program poskytne přehled novinek, produktů a technologií z oblasti BI, ve výstavní části akce se pak budou návštěvníci moci setkat a diskutovat s odborníky a dodavateli řešení.

Business Intelligence prochází dynamickým rozvojem, a za svou popularitu vděčí především zvyšování produktivity a konkurenceschopnosti, kterou podnikům nabízí. Využití výstupů BI může sloužit například k zlepšování produktů, marketingu, služeb, prezentací či dalších procesů ve firmě. Nejen, že stále dochází k zrychlování a zefektivnění zpracování informací, ale můžeme také sledovat posun směrem k uživatelsky přívětivějším řešením. Snadnější přístup koncových uživatelů k informacím nabízí například nástroje společnosti KOMIX, která se na konferenci představí.

Nasazení BI nad nestrukturovanými daty představí ve svém příspěvku doplněném o případovou studii společnost IBA CZ. Vysvětleno bude mimo jiné, jak vlastně k informačnímu vytěžování takových dat dochází, a jaké můžete očekávat výstupy. Zástupce společnosti OKsystem se poté bude věnovat budování BI řešení v prostředí MicroStrategy.

Z trochu jiného pohledu se poté návštěvníci budou moci na BI podívat spolu s Jakubem Holubcem z dolphin consulting s.r.o., který implementaci BI s využitím interních zdrojů porovná s vývojem na klíč.

Program ukončí společnost PROG-SOFT s představením manažerského informačního a analytického nástroje pro rychlé a kvalitní rozhodování Lithium.
Business Intelligence Conference 2011 se uskuteční v úterý 10. května 2011 v pražském kongresovém centru U Hájků. Podrobný program, spolu s registračním formulářem a profily partnerů a zúčastněných projektů, naleznete na www.bicon.cz.

Tiskové zprávy

Diskuse